PEVAČICA POBESNELA ZBOG AFERE SA OŽENJENIM! Rada Manojlović bljuje vatru, kompromitujući snimak joj uništio život!

Autor:

Zabava

04.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović progovorila o novom dečku, pa otkrila kompletnu istinu.

PEVAČICA POBESNELA ZBOG AFERE SA OŽENJENIM! Rada Manojlović bljuje vatru, kompromitujući snimak joj uništio život!

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/Paparazzo Lov

Popularna pevačica Rada Manojlović nastavlja da intrigira javnost svojim iskrenim izjavama i otvorenim stavovima o svojim ljubavnim i profesionalnim planovima.

Rada je nedavno otkrila da priprema novi album, ali i da bi volela da se uda i rodi dete nakon toga. Ovo je izazvalo veliko interesovanje kod njenih fanova, koji nestrpljivo iščekuju novu muziku, ali i prate razvoj njenih privatnih planova.

Pevačica je nedavno progovorila o svom odnosu sa bivšim partnerom Milanom Stankovićem. Jasno je istakla da je njihov odnos specifičan i da je teško emotivno da se ponovo povežu na isti način. Ipak, ostala je otvorena za mogućnost prijateljstva, ističući da je on poseban lik i da se raduje njenim ljubavima.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Rada Manojlović

 

- Čoveka nema! Odgovori mi posle pet dana. Ne znam da li nešto sprema ili se krije i od mene, samo da se javi da je živ. Ja nisam za tu krajnost da se zamonaši, to je super za ljude koji ne vide smisao u ovozemaljskim uživanjima, ali on koji ima dužnost prema publici, prema meni, ljubavi i pesmi. Rekla sam mu da manastir neće moći da ga izvuče i da zaboravi monaštvo - jasna je bila Rada o svom odnosu sa Milanom Stankovićem.

Nedavne glasine o tome da je njen dečko oženjen su uzburkale javnost, ali Rada je odlučno demantovala te spekulacije. Istakla je da je njen dečko slobodan muškarac i da joj smeta što se šire neistine o njihovoj vezi.

- Ja sam neko ko dovoljno vredi da bih mogla sad da prošetam dvadeset slobodnih muškaraca. Zato mi smeta to kad kažu da sam sa oženjenim. On je moj vozač i nije oženjen - bila je iskrena Rada za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading