ĆERKI NAŠE VODITELJKE ŽIVOT BIO OZBILJNO UGROŽEN: U javnost isplivali STRAVIČNI DETALJI koji su se krili godinama!

Autor:

Zabava

25.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Mia Jokić progovorila o problemima u detinjstvu.

ĆERKI NAŠE VODITELJKE ŽIVOT BIO OZBILJNO UGROŽEN: U javnost isplivali STRAVIČNI DETALJI koji su se krili godinama!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka Lee Kiš, Sara Mia Jokić, poznata voditeljka Grand televizije, iako retko ističe svoj privatni život, nedavno je otkrila da je tokom odrastanja imala neprijatno iskustvo koje i dalje pamti. Sara je istakla da pamti detinjstvo kao prelepo i da i dalje održava prijateljstva iz osnovne škole, ali je takođe podelila da su postojale faze i situacije sa kojima se suočavala, zbog čega nije bilo lako biti istaknuta iz mase kao dete poznatog roditelja.

Republika

Foto: instagram.com/saramiajokic

Sara Mia Jokić

 

– Detinjstvo pamtim kao prelepo, imam puno prijatelja iz osnovne škole, i još uvek se družimo. A kada govorimo o školi, postojale su neke faze i situacije sa kojima sam morala da se nosim, koje nisu bile lake, ali nisam se dala. Nije bilo jednostavno biti istaknut iz mase zbog toga što si dete poznatog roditelja. Postojalo je milion situacija u kojima je bilo teško snaći se kao jako mlad. Postoji jedna koju ću pamtiti ceo život sigurno jer je mogla da se završi kobno po mene– napisala je Sara pa nastavila:

– Život mi je bio ugrožen. Iako nije bila stvar vršnjačkog nasilja (mada je na kraju tako ispalo), već su nastavnici jedan dug vremenski period vršili pritisak na mene i toliko me sabotirali u svakom smislu da se to naravno prenelo na jednu problematičnu grupu dece koja je vodeći se time dovela i mene u veliki problem. Hvala Bogu nije se završilo fatalno– glasilo je u Sarinoj objavi nakon koje je izjavila da se iskreno nada da se ništa slično niko više neće dogoditi.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sara Mia Jokić

 


Sara je otvoreno govorila o teškoćama koje je doživela u školi, ističući da je bila izložena pritisku nastavnika koji su je sabotirali na različite načine, što je rezultiralo problematičnom grupom dece koja je takođe uticala na nju. Iako nije želela da otkriva više detalja, Sara je naglasila da je to iskustvo moglo da se završi kobno po nju, ali je zahvalna što nije.

Pored ličnih iskustava, Sara je otkrila i planove za televizijsku sezonu koja sledi. Ona je šaljivo najavila udaju ove godine, ali je istakla da trenutno nema mladoženje i da će se maksimalno posvetiti poslu. Sara je nagovestila da će publika imati priliku da se iznenadi, ali nije otkrila detalje, ostavljajući da se to sazna tek u septembru.

Sara Mia Jokić je svojom iskrenošću i hrabrošću osvojila publiku, a emisija "Bez filtera sa Sarom Miom" pruža priliku da se javne ličnosti pokažu u drugačijem svetlu. Njeni planovi za budućnost su neizvesni, ali jedno je sigurno - publika je očekuje iznenađenje u septembru.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading