ALEKSANDRU MLADENOVIĆ PECKALI ZBOG JEDNE STVARI! Evo koliko je visoka, morala da se brani i od kolega!

Autor:

Zabava

25.08.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navikla sam, bukvalno mogu da trčim u štiklama, kao da sam rođena u njima", priznala je pevačica za Grand.

ALEKSANDRU MLADENOVIĆ PECKALI ZBOG JEDNE STVARI! Evo koliko je visoka, morala da se brani i od kolega!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Mladenovic

Pevačica Aleksandra Mladenović, poznata po svojoj harizmi, stasu i glasu, ističe kako visina ne predstavlja problem za nju, te otkriva da je visoka 160 cm. Ona se ponosi epitetom "džepne Venere" i ističe da obuću bira u skladu sa raspoloženjem i garderobom koju nosi.

Bez obzira na svoju visinu, Aleksandra ističe da nema problema da nosi štikle bilo koje visine, od 15, 10, 9 pa čak i 8 centimetara. "Navikla sam, bukvalno mogu da trčim u štiklama, kao da sam rođena u njima", priznala je pevačica za Grand.

Foto: ST/Tamara Pavišić

 

 

Kada je reč o Aleksandrinoj harizmi, mnogi se slažu da je ona jedinstvena po tom pitanju. Njen šarm i samouverenost doprinose tome da visina ne bude prepreka, već naprotiv, da bude deo njenog stila i ličnosti. 

Ipak, bilo je situacija kada su je zadirkivali zbog visine.

Foto: ST/Tamara Pavišić

 

 

- Dešavalo se da Aleksandru peckaju kolege, ali ona nikad nije nikome ništa uzela za zlo. Zna ko je i šta je i da ne mogu svi da budu visoki - rekao je tada izvor blizak folkerki. 

Foto: e-stock

 

 

Inače, pevačica Aleksandra Mladenović, koja je pre nekoliko meseci bila u centru pažnje zbog burnog raskida s bivšim partnerom, živi u stanu u Beogradu, vrednom pola miliona evra, međutim, to nije jedina nekretnina koju poseduje mlada brineta čija karijera ide uzlaznom putanjom i čiji su nastupi zakazani nekoliko meseci unapred.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading