NAŠA PEVAČICA PRED FARMU 8 UDARILA NA STARLETE: Cakana otvorila dušu o najvećem BOLU, pa priznala šta se dešava OVOG datuma! (VIDEO)

Autor: G.D./O.B.

Elita 8 | Farma 8

24.08.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cakana otvorila dušu o teškom periodu.

Pevačica Dragica Radosavljević poznatija kao Cakana pojavila se danas ispred Pink televizije, te su mnogi pomislili da će se naći u septembru u rijalitiju ,,Farma". Cakana se neko vreme zadržala u prostorijama Pink televizije, a nakon izlaska stala je pred naše kamere i zagonetno tvrdila da je zbog potpuno drugog razloga došla. 

Cakana je istakla da neće ući u rijaliti, prisetila se i uporedila današnje rijaliti likove i velikane kada je ona bila, a potom se zagonetno nasmešila, čime je možda ipak ostavila sumnju da će se naći na imanju. 

Foto: Republika

Dragica Radosavljević Cakana otkrila da li ulazi u Farmu 8

 

Kako bi nas uverila da ne planira ulazak u rijaliti, Cakana je istakla da baš nekoliko dana pred početak rijalitija ,,Farma 8" odlazi u Španiju. 

- Išla sam iz potpuno drugih razloga, nema iznenađenja, niko me nije susreo, niko me nije pitao, iz drugih razloga sam na Pinku, spremam se za večerašnji koncert, ne znam ni ko ulazi, niti sam snimala profil. 

- Mi smo se snalazili za sve, čak i za kupanje, mi smo se u tom buretu kupali, ovi imaju kupatilo. Nisam znala za Farmu da se vraćaš... - rekla je Cakana, pa nastavila:

- Super, super! Ovog puta biće mnogih onih koji neće da rade.

- Ja sam imala dva smrtna slučaja i manje više nisam ni bila u Beogradu, tako da nisam ni ispratila. Jurila sam da li da radim ili odmaram, ja planiram u septembru da idem u Španiju. Ne bih se više upuštala u rijaliti, toliko je nafurano, namuljano, pazi neko se pojavi neko tri dana u rijaliti programu i eto, oni su sada neko. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading