ĐOKOVIĆ POSLAO PORUKU SUPRUGU NAŠE PEVAČICE: Sve procurio u javnost, nakon OVOGA se sve menja!

Autor:

Vesti

24.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Grujić šokirao sve novim fotografijama.

ĐOKOVIĆ POSLAO PORUKU SUPRUGU NAŠE PEVAČICE: Sve procurio u javnost, nakon OVOGA se sve menja!

Foto: Starsport

Naš poznati pevač Bojan Grujić nedavno je iznenadio svoje fanove objavom niza fotografija sa teniskog terena, na kojima se vidi kako trenira sa suprugom Mijom Borisavljević. Ova neobična sportska saradnja izazvala je veliku pažnju javnosti, a Bojan je u opisu fotografija otkrio da ga je lično Novak Đoković pozvao i rekao: ,,Grujo, na tebe je red".

Bojan Grujić je svoje fanove obradovao serijom fotografija na kojima se vidi kako vežba tenis sa suprugom Mijom Borisavljević. Par izgleda veoma opušteno i uživa u zajedničkom treniranju, a ova neobična aktivnost izazvala je veliko interesovanje javnosti.

 

 

Uz fotografije sa teniskog terena, Bojan je napisao u opisu da ga je lično pozvao Novak Đoković i rekao mu da je sada red na njega. Ova izjava izazvala je mnogo pažnje među fanovima pevača, ali i ljubiteljima tenisa, koji su se pitali šta to tačno znači i da li će Bojan možda uskoro zaigrati na nekom od teniskih turnira.

Nakon objave ovih fotografija i neobičnog otkrića o pozivu od strane Novaka Đokovića, društvene mreže su se usijale od komentara i spekulacija. Mnogi su izrazili oduševljenje zbog Bojanove posvećenosti tenisu, ali i zbog činjenice da je dobio poziv od jednog od najpoznatijih tenisera današnjice.

Ovo nije prvi put da javnost saznaje o Bojanovoj ljubavi prema tenisu. Pevač je više puta isticao da je oduvek bio veliki ljubitelj ovog sporta, te da mu tenis predstavlja idealan način da se opusti i provede kvalitetno vreme sa najbližima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading