PROCURIO PRIVATNI SNIMAK JELISAVETE ORAŠANIN: Glumica nikad bezobraznija, vreli kadrovi ugledali svetlost dana!

Autor:

Zabava

25.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta Orašanin raspalila maštu muškarcima!

PROCURIO PRIVATNI SNIMAK JELISAVETE ORAŠANIN: Glumica nikad bezobraznija, vreli kadrovi ugledali svetlost dana!

Foto: Instagram/jagodenamagli

Poznata srpska glumica Jelisaveta Orašanin ponovo je privukla pažnju javnosti, ovog puta objavom provokativnog videa sa svog odmora na jahti. U videu koji je postavila na Instagram storiju, Jelisaveta se može videti kako u kupaćem kostimu pozira, ističući svoje izvajane noge.

Ova objava izazvala je veliku pažnju, kako fanova, tako i medija, a komentari muškaraca nisu izostali. Mnogi su se oduševili izgledom glumice, ističući kako izgleda besprekorno čak i u opuštenom ambijentu odmora na jahti.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelisaveta Orašanin Instagram


Jelisaveta Orašanin, poznata po svom besprekornom izgledu i talentu, ovog puta je privukla pažnju svojim izvajanim nogama. Mnogi su primetili da glumica vodi računa o svom izgledu i kondiciji, te su se divili njenim zategnutim nogama koje su došle do izražaja u ovom provokativnom videu.

Nakon što je objavila ovaj video, Jelisaveta je izazvala lavinu reakcija među svojim fanovima, ali i u medijima. Mnogi su pohvalili hrabrost i samopouzdanje glumice, ističući da izgleda sjajno čak i u opuštenom okruženju kao što je odmor na jahti. Takođe, njen izgled je bio tema raznih medijskih portala, koji su istakli Jelisavetinu besprekornu figuru i atraktivnost.


Jelisaveta Orašanin nije prva javna ličnost koja je svoje odmore na luksuznim jahtama podelila sa javnošću putem društvenih mreža, ali svakako je uspela da izazove pažnju svojim provokativnim videom.

Ovaj potez glumice još jednom je potvrdio njenu popularnost i uticaj na društvenim mrežama, a sigurno je da će njeni fanovi s nestrpljenjem iščekivati nove slične objave u budućnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading