JOVANA I DRAGAN PRESREĆNI ZBOG PRINOVE: Posle ĆERKE, dobiće i SINA - od silne radosti kleknuo, pa joj LJUBI STOMAK (FOTO)

Autor:

Zabava

25.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeremićkin dečko uskoro deda po drugi put!

JOVANA I DRAGAN PRESREĆNI ZBOG PRINOVE: Posle ĆERKE, dobiće i SINA - od silne radosti kleknuo, pa joj LJUBI STOMAK (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Voditeljka jutarnjeg programa na Pinku, Jovana Jeremić, koja već neko vreme uživa u vezi sa 15 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, nedavno je prisustvovala svečanoj proslavi na kojoj se okupila cela porodica.

Naime, Draganov stariji sin Miloš nedavno je stupio u brak sa dugogodišnjom partnerkom Marijom, a gala venčanje je bilo pravi spektakl, kojem je prisustvovala i Jovana. Svečanost je bila prepuna emocija, a mlada nije krila svoju sreću pred okupljenim gostima. Miloš i Marija su već roditelji jedne devojčice, a sada se raduju dolasku novog člana porodice. Na društvenim mrežama, Miloš je podelio dirljiv trenutak u kojem je pozirao sa suprugom i ćerkom, a potom kleknuo i poljubio Marijin stomak, na kojem je plavim slovima na engleskom jeziku pisalo: "Dečak je."

Republika

Foto: printskrin instagram

Sin Jovaninog dečka Dragana Stankovića čeka drugo dete

Ova objava izazvala je oduševljenje i brojne čestitke, jer će postati bogatiji za još jednog malog anđela. Zajedničke slike Miloša i Marije na Instagramu ubrzo su postale viralne, a mnogi su komentarisali koliko su skladan i harmoničan par.

Njihova ljubav se jasno vidi kroz svaku fotografiju, a toplina i privrženost koju pokazuju prema svojoj porodici inspirisale su brojne njihove pratioce. Uz srećne trenutke koje donosi proširenje porodice, svi su oči uprte u dalji razvoj ove romantične i porodične priče, koja svojom jednostavnošću i iskrenošću pleni pažnju javnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić je presrećna u vezi sa Draganom Stankovićem

U javnosti se često sepkuliše i o Jovaninoj trudnoći, a i ona je nedavno otkrila i pod kojim uslovima bi rodila drugo dete.

Drugo dete biće muškarac. Ako bude muškarac biće Vasilije, ako bude devojčica biće Vasilisa. Samo pod tim uslovima mogu da ostanem u drugom stanju, to sam i Draganu rekla. Od te priče promena imena ne dolazi u obzir. Ako se dogovorimo - dogovorili smo se, ako se ne dogovorimo - čekaće Vasa - rekla je voditeljka nedavno za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading