NATAŠA BEKVALAC SE POKAJALA KAO NIKO! Pevačica progovorila o plastičnoj operaciji, ali sada ne može da vrati vreme (FOTO)

Autor:

Zabava

08.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija, kao i svakoj normalnoj ženi, rekla je takođe pevačica.

NATAŠA BEKVALAC SE POKAJALA KAO NIKO! Pevačica progovorila o plastičnoj operaciji, ali sada ne može da vrati vreme (FOTO)

Foto: M.M./ATAImages

Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac inače govori da neguje isključivo prirodan izgled, ali da može da vrati vreme, nikada ne bi stavila silikone u grudi. Ona tvrdi da je ubrzo uvidela da joj to nikada nije bilo potrebno, pa iskreno priča na ovu temu.

Radila sam grudi i grdno se pokajala. Da imam vremeplov nikad ne bih to uradila, ostala bih na prirodnom. Stalno su neke komplikacije kad god je neka estetska operacija. Nikad ništa ne bih dirala na sebi da nisam - rekla je Bekvalčeva svojevremeno u emisiji "Amidži šou".

Foto: instagram

Nataša Bekvalac

 

Nataša ima dve ćerke iz dva braka, Hanu i Katju, a jednom prilikom istakla je da je teško biti samohran roditelj.

Foto: Republika TV

Nataša Bekvalac

 

- Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija, kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored - objasnila je ona, pa je dodala: 

- Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu devojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima, ali vidim i njihove očeve. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading