NATAŠA BEKVALAC U NAJPROVOKATIVNIJEM IZDANJU IKADA! Prisutni zagledali pevačicu, jedan detalj ZAPREPASTIO na nastupu!

Autor:

Zabava

04.08.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac šokirala publiku u providnom kombinezonu!

NATAŠA BEKVALAC U NAJPROVOKATIVNIJEM IZDANJU IKADA! Prisutni zagledali pevačicu, jedan detalj ZAPREPASTIO na nastupu!

Foto: M.M./ATAImages

Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac ponovo je izazvala pažnju javnosti svojim provokativnim nastupom u jednom klubu u Budvi. Njen izbor provokativnog i transparentnog kombinezona nije prošao neprimećeno, a atmosfera je dovedena do usijanja uz njene čuvene hitove.

Nataša je izašla na scenu u provokativnom, transparentnom kombinezonu koji je istakao njenu vitku liniju i privukao poglede svih prisutnih. Ovaj izbor odeće definitivno je bio nešto što publika do sada nije imala prilike videti od ove popularne pevačice.

Muškarci su bili očarani njenim izgledom, dok su devojke želele da saznaju da li ispod kombinezona nosi donji veš. Pevačica je još jednom opravdala reputaciju jedne od najzgodnijih žena na domaćoj javnoj sceni.

Nataša je svojevremeno otkrila da je za održavanje svog izgleda zaslužna redovna fizička aktivnost i pravilna ishrana. Na Instagramu je podelila svoj plan ishrane koji podrazumeva konzumiranje mesa, mlečnih proizvoda, povrća, jaja, orašastih plodova i obilno unošenje vode, dok izbegava peciva, voće, krompir, testeninu, slatkiše i sokove.

Nataša Bekvalac je još jednom potvrdila svoj status ikone stila i provokativnih nastupa, ostavljajući publiku bez daha svojim izgledom i energičnim nastupom. Njen stajling i nastup u Budvi definitivno će dugo biti tema razgovora među ljubiteljima domaće estrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading