"SAMO PROĐU PORED TEBE I IZBODU TE!" Gastoz se našao u JEZIVOJ SITUACIJI, mislio je da neće preživeti!

Autor:

Zabava

23.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gastoz ove stravične scene ne može da zaboravi ni sada.

"SAMO PROĐU PORED TEBE I IZBODU TE!" Gastoz se našao u JEZIVOJ SITUACIJI, mislio je da neće preživeti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Marinković Gastoz je otvoreno progovorio o svojim danima provedenim u zatvoru na Tajlandu. Uz podršku svoje devojke, koja je bila uz njega tokom celog boravka, Gastoz je podelio svoja iskustva, ističući da je morao da se suoči sa zaista jezivim situacijama.

Jedan od najekstremnijih momenata koje je Gastoz podelio sa publikom je priča o čoveku kojem su, zbog infekcije koja je ušla u krv, morali da odseku prst. 

- Jednom čoveku su morali da odseku prst. Dobio je sepsu, infekcija je ušla u krv - govorio je Gastoz, pa objasnio šta se još dešavalo.

Gastoz je otkrio da je, pored teških trenutaka, imao svoju ekipu u zatvoru, ali i da su se desile situacije u kojima je morao da donese novac, inače bi bio meta nasilja. Ova iskustva pružaju uvid u surovu stvarnost zatvorskog života, gde su zatvorenici često izloženi različitim oblicima pretnji i nasilja.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Nenad Marinković Gastoz

 

- Bilo je situacija. Moraš da doneseš novac, ako ne, samo prođu pored tebe i izbodu te - otkrio je on za domaće medije.

Osim ekstremnih situacija, Marinković je istakao da je najteže palo suočavanje sa nedostatkom osnovnih potreba, posebno kada je reč o higijeni. Smatra se da ovakvi izazovi dodatno otežavaju život iza rešetaka i dodaju emocionalni teret zatvorenicima.

Gastoz je hrabro podelio svoja iskustva iz zatvora, pružajući uvid u teškoće sa kojima se suočavao tokom svog boravka na Tajlandu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading