ANA NIKOLIĆ KAO CRNA UDOVICA, FANOVI JE MOLE DA SE ZAUSTAVI: Strahuju za ono što sledi, više ne prepoznaju pevačicu!

Autor:

Zabava

23.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-izdanje Ane Nikolić uznemirilo javnost.

ANA NIKOLIĆ KAO CRNA UDOVICA, FANOVI JE MOLE DA SE ZAUSTAVI: Strahuju za ono što sledi, više ne prepoznaju pevačicu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

Popularna pevačica Ana Nikolić je ponovo izazvala veliku pažnju javnosti svojim stajlingom i ponašanjem, ovog puta objavom na svom Instagram nalogu.

U crnom, providnom čipkanom kombinezonu, sa crnim velom na glavi i prekrivena sunčanim naočarima, Ana je izazvala burne reakcije svojih pratilaca. Komentari ispod objave nisu izostali, a jedan od njih je bio: "Ana, molim te… Nemoj da izgledaš kao crna udovica, brate, pretera ga."

 

 

Podsećanja radi, Ana Nikolić je u vezi sa Goranom Ratkovićem Raletom, koji je nedavno progovorio o njihovom emotivnom odnosu.

- Nisam razgovarao sa Anom o venčanju još, ali se tome ne bih ni opirao. Ona je jedna preduhovita žena, a ja se na to palim. Pre svega me je zavela mozgom, sa njom je uvek jako zanimljivo -  izjavio je muzičar. Takođe, priznao je da mu smeta prevelika pažnja medija koja prati njihovu vezu, dok je Ana navikla na takvu vrstu pažnje.

Goran Ratković je istakao da mu smeta prevelika medijska pažnja koju privlači njihov odnos, dok Ana navodno nije smetnula pažnja medija zbog njihove veze, jer je, kako je naveo Goran, kod nje uvek neka frka. Ovaj par je svakako uspeo da privuče pažnju javnosti svojim odnosom i postupcima.

Komšinica iz njihove ulice otkrila je da je kompozitor veoma predusretljivm, kao i da se neretko viđa sa Nikolićevom.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, RTV Pink Official/Printscreen

Goran Ratković Rale i Ana Nikolić

 

- Taj čovek je preljubazan. Uvek se javi. Tu je i dan i noć. Ana se samo smeje. Vidi se da joj prija novi partner. Uselio se kod nje skoro. Možda su tako odlučili, ali to je njihova stvar, mi ga redovno viđamo, a vozi i njen auto, svirne nekad kad nas spazi - otkriva žena koja živi u neposrednoj blizini, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading