KARLEUŠI PAO MRAK NA OČI ZBOG ANINE VERZIJE PESME "RUNDE!" Pesma greškom objavljena pod dejstvom NARKOTIKA, pevačica besna kao ris!

Autor:

Zabava

07.08.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša žestoko oplela po koleginici.

KARLEUŠI PAO MRAK NA OČI ZBOG ANINE VERZIJE PESME "RUNDE!" Pesma greškom objavljena pod dejstvom NARKOTIKA, pevačica besna kao ris!

Foto: ST/Tamata Pavišić, ATAImages

Nedavno je javnost ostala šokirana kada se na društvenim mrežama pojavila pesma Jelene Karleuše "Runde", koja je prvobitno bila planirala za njen album koji je izdala prošle godine. Međutim, zbog problema sa Futom Radulovićem, emotivna pesma koju je napisao njegov sin Laća Radulović nije ugledala svetlost dana. 

No, godinu dana kasnije, sudbina je ipak Jeleninoj vernoj publici dala priliku da čuju pesmu "Runde" i preko noći je emotivna numera postala veliki hit. Međutim, samo par dana kasnije, na društvenoj mreži TikTok se pojavila i demo verzija koju je otpevala Jelenina koleginica, Ana Nikolić

Republika

Foto: e-stock/M.RODIĆ/D. MILUTINOVIĆ

Jelena Karleuša i Ana Nikolić

 

Jelena Karleuša je sada odlučila da objasni publici zašto se pesma nije našla na njenom albumu, pa otkrila šta misli o Aninoj verziji iste pesme, a njen komentar izazvao je opštu pometnju na društvenim mrežama:

- Pesma "Runde" koja je, iako uredno plaćena i kupljena, nije našla mesto na mojim novim albumima, jer je autor u momentima rastrojstva pred smrt, pod dejstvom narkotika, objavio celu pesmu na Tviteru. Ono što čujete je samo demo verzija. Pesma je, inače, pre nego što je ponuđena meni da je kupim, bila ponuđena i Ani Nikolić, ali u njenoj veziji pesma zvuči potpuno drugačije, kao neka vrza čunga lunga pesma u jeftinom aranžmanu i sa lošim pevanjem - napisala je Jelena Karleuša putem svog Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading