RASTA ODREŠIO KESU ZA ĆERKIN ROĐENDAN: Zavirite na LUKS proslavu - dve torte, pena, DVORAC... Samo nema Ane Nikolić! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper organizovao ćerkici nezaboravnu rođendansku žurku!

RASTA ODREŠIO KESU ZA ĆERKIN ROĐENDAN: Zavirite na LUKS proslavu - dve torte, pena, DVORAC... Samo nema Ane Nikolić! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, instagram.com/stefanrasta

Stefan Đurić Rasta

Juče je mala Tara, ćerka poznate pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste, proslavila svoj sedmi rođendan. Tim povodom, Rasta je organizovao nezaboravnu rođendansku žurku za svoju mezimicu, a delić atmosfere sa proslave podelio je sa svojim pratiocima na društvene mreže Instagram.

Na rođendanskoj proslavi, Tara je imala priliku da uživa u dve prelepe torte, bogatoj gozbi, animatorima, kao i dvorcu za skakanje. Za najmlađe goste organizovan je čak i pena "parti", a sudeći po fotografijama koje su osvanule, deca su uživala u svakom trenutku. Slavljenica je zablistala u haljini sa svetlucavim detaljima i tilom, dok je sa svojim ocem ušetala na proslavu kao prava mala princeza.

Republika

Foto: instagram.com/stefanrasta

Rasta proslavio ćerki Tari rođendan

Podsećanja radi, Tara Đurić, ćerka repera Stefana Đurića Raste i pevačice Ane Nikolić, danas proslavlja svoj sedmi rođendan. Ovo je posebno emotivan dan za Rastu, koji se oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram. Naime, Rasta je podelio Tarin snimak na društvenoj mreži Instagram, gde se videlo kako uživa na moru, a potom dopisao sledeće reči:

Anđele moj najlepši, nek ti je najsrećniji do sada. Volim te - napisao je Rasta, te dodao emotikon sa suzama u očima i roze srce koje sija.

Republika

Foto: Instagram.com

Rasta emotivnim rečima čestitao ćerki rođendan

Rasta je prošle godine govorio o odnosu sa ćerkom.

Nisam je mnogo razmazio, korektan sam jako prema njoj. Nikada se nisam prodrao na nju ili podigao ruku. Čudno mi je što sam ja neko koga ona najviše poštuje. Taj neki moj uticaj kod nje je veliki. To je nešto što neće moći da se otkloni kod nje i naučio sam da imam samo ljubav u odnosu sa njom, da tako gradim taj odnos - ispričao je Đurić prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading