PEVAČICA SE OPROBALA KAO STRIPTIZETA: Zapalila društvene mreže ATRIBUTIMA koje je pokazivala u noćnom klubu (FOTO)

Autor:

Zabava

22.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martina Vrbos ponosno pokazala čime raspolaže!

PEVAČICA SE OPROBALA KAO STRIPTIZETA: Zapalila društvene mreže ATRIBUTIMA koje je pokazivala u noćnom klubu (FOTO)

Foto: Printscreen/RTS1

Hrvatska pevačica Martina Vrbos nakon neverovatne transformacije objavila je provokativne fotografije u bikiniju i zapalila drušvtene mreže. 

Naime, pošto je skinula 50 kilograma, ovim rezultatima pohvalila se na Instagramu, a njenom savršenom linijom oduševili su se pratioci koji su joj udeljivali komplimente ispod objava.

Nema sumnje da je i ona sama izuzetno ponosna na ovakav uspeh, pa je svoju sreću želela da podeli sa celim svetom.

 

 

Inače, ona je široj javnosti postala poznata rokom učešća u jednom rijalitiju, a otkrila je kako je u jednom periodu svoje karijere radila i u striptiz klubu u Njujorku.

- Sećam se kada sam sa 18 godina krenula za Njujork, niti sam razmišljala gde ću, ni šta ću... Radila sam tada u striptiz klubu, ali ono, samo sa si**ma, imala sam tačku svoju. Gledala sam kako da zaradim, kako da snimim album, a u isto vreme sam završavala Ekonomski fakultet... - ispričala je jednom prilikom Martina.

Republika

Foto: prinskrin instagram

Martina Vrbos dovela liniju do savršenstva

Ona je početkom godine privukla veliku pažnju domaće javnosti kada se prijavila da predstavlja Srbiju na Evroviziji, a dolazi iz Hrvatske. Zbog toga je trpela napade Hrvata, iako već neko vreme ima i srpske papire.

Ostala je upamćena i po tome što je u emisiji "Amidži šou" u inat hejterima prkosno podigla tri psta, te dodala da je ubuduće publika može zvati Martina Srbos.

Pevačica je tada izvala i kabare tačku, kakvu je izvodila u striptiz klubu u Americi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading