JA UOPŠTE NEMAM ODNOSE, OSTALA SAM IH ŽELJNA : Najpoznatija srpska STRIPTIZETA otvorila dušu, pa otkrila sa kakvim predrasudama se SUOČVA!

Autor:

Zabava

28.07.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Blek Rouz tvrdi da više ceni emotivnu povezanost od fizičkog zadovoljstva.

JA UOPŠTE NEMAM ODNOSE, OSTALA SAM IH ŽELJNA : Najpoznatija srpska STRIPTIZETA otvorila dušu, pa otkrila sa kakvim predrasudama se SUOČVA!

Foto: V. Lukić

Najpoznatija srpska striptizeta Branka Milijančević, sa umetničkim imenom Branka Blek Rouz, nedavno je otkrila svoje emotivne probleme i turbulentnu romansu koja ju je dovela do trenutne situacije. Naime, ona je otvoreno govorila o svojim osećanjima, kao i o predsrasudama sa kojima se susreće zbog svog zanimanja.

Branka je otkrila da se zaljubila u muškarca s kojim je provela turbulentan period, a koji ju je na kraju blokirao. Iako je tada bila u vezi, Branka je priznala da se zaljubila bez poljupca, opisujući kako je osećala leptiriće u stomaku. Ipak, njen emotivni haos nastao je zbog ljubomore i nesporazuma, što je dovelo do blokade s obe strane.

- Za vreme korone zaljubim se u dečka koji me je jurio deset godina. Tada sam bila u vezi, verna sam i nikad nisam htela da se vidim s njim. Znači, ja se vidim s njim i zaljubim se bez poljupca. Gledam ga, a leptirići rade, ludilo. Toliko sam odlepila da sam išla da se molim bogu, rekla sam: "Bože, samo da nemam više ovo osećanje!" Međutim, šta se desilo.... On lud, Crnogorac. Izađem sa Dragim Domićem i nekim drugarima, a on mi ništa ne veruje. Kaže: "Svi te oni je* u!" Ja mu kažem: "Pa je*ao bi me ti za ovih deset godina da je to tako." Pa je onda bio ljubomoran što se slikam za Onli fans, jaooo... Izjeo me, ja sam plakala, pa sam ga napušavala, pa sam ga onda blokirala. E, sad je on mene blokirao! Znači ne ide nam nikako. I dalje imam emociju prema njemu, što je najgore - požalila se striptizeta.

Republika

Foto: V. Lukić

Branka Blek Rouz tvrdi da je ugrožena vrsta

Branka je istakla da se osećala emotivno ranjivo i zaljubljeno nakon dugog vremena, naglašavajući da je prethodno bila poznata po svojoj seksualnosti, ali da se sada oseća drugačije. Iako je priznala želju za seksom, istakla je da više ceni emotivnu povezanost od fizičkog zadovoljstva.

Prošlo je to kad sam bila mlada, kr**nem se i to je to. Ali meni to sad nije užitak, stvarno nisam u tom fazonu. Pre ću da masturbiram nego da imam s nekim s*ks čisto da se zove da je bilo nešto. I evo, desi se ovo s njim, još i on razveden i ima dete. Ma sve se uklapa, ali džaba - otkrila je Branka za Kurir, pa dodala da je predrasuda i to da ona ima previše odnosa i da joj je dosadio se*s:

- Ma nije, ja sam željna s*ksa. Ja sam ugrožena žena (smeh). Evo, iskreno, sad sam imala post i kad postim, ja ne masturbiram. Međutim, meni hormoni proradili i ja masturbiram jednom, pa zadnju nedelju nisam ni išla da se pričestim. Kako da idem na pričešće kad sam prekršila. Stvarno, željna sam seksa, ali nema pravog.

Branka je progovorila i o reakcijama ljudi oko sebe na njenu situaciju, ističući podršku porodičnih žena, ali i neprikladne ponude od pojedinih muškaraca.
Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Branka Blek Rouz razdvaja profesiju od privatnog života

Takođe, otkrila je da je postala savetnica za emotivne i seksualne probleme, iako se i sama suočava sa ljubavnim izazovima.

Kroz šalu, Branka je opisala neprijatno iskustvo s muškarcem čiji problem se na kraju rešio posle njenog saveta. Takođe, otkrila je da je često pozivana za savete o se*sualnim pitanjima, iako i sama ima ljubavne probleme.

Kroz iskrenu priču, Branka Blek Rouz je otkrila detalje svoje burne romanse, emotivne promene i reakcije okoline na njene lične izazove. Njena iskrenost privukla je pažnju javnosti i otvorila pitanja o ljubavnim odnosima i seksualnosti u savremenom društvu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading