OVO JE DOMAR KOJI JE POČINIO MASAKR U ŠKOLI: Upao na sastanak, pa izrešetao direktora, sekretaricu i profesorku engleskog!

Autor:

Svet

21.08.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica je odabrao žrtve i ekiketirao ih je kao krivce što je bio suspendovan na poslu

OVO JE DOMAR KOJI JE POČINIO MASAKR U ŠKOLI: Upao na sastanak, pa izrešetao direktora, sekretaricu i profesorku engleskog!

Foto: Dnevni Avaz, Facebook

Mehmed Vukalić

Mehmed Vukalić, radnik srednje škole u Sanskom Mostu, ubio je jutros iz automatske puške troje svojih kolega.

Ubijeni su direktor škole Nijaz Halilović, profesorka engleskog jezika Gordana Midžan i sekretarica škole Nisveta Kljunić. U njih je ubica ispalio više metaka iz automatskog oružja i oni su podlegli povredama na licu mesta.

Republika

Foto: Facebook / Drustvene mreze

 

On je upao na sastanak i počeo je da puca. Fotografije ubice objavio je britanski tabloid "Miror", ali i lokalni medij "Etto.ba".

Iz MUP USK su potvrdili da su ubijena tri radnika srednje škole, te da je osumnjičeni nakon toga pokušao da presudi i sebi tako što je pucao u grudi. Odvezen je u teškom stanju u UKC u Banjaluku. Motiv su navodno određene nesuglasice koje su ranije postojale jer su ljudi koji su upucani bili deo komisije koja ga je suspendovala.

Ubica svestan

Trostruki ubica Mehmed Vukalić prevezen je na UKC RS.

- Pacijent je u Urgentni centar UKC Republike Srpske dovezen s prostrelnom ranom grudnog koša. Pacijent je svestan i trenutno su dijagnostičke procedure u toku, te je planiran operativni zahvat. Sve dalje prognoze su krajnje preuranjene - potvrđeno je za Avaz iz UKC RS.

Podsetimo, Bosnu i Hercegovinu takođe je potresla vest o pucnjavi u Nevesinju koja se dogodila pre nekoliko dana.

Siniša Laketa, načelnik Policijske uprave Trebinje, rekao je juče da je napadač iz napuštene kuće otvorio vrata i zatim zapucao na policajce i uzvikivao "Alahu ekber".

Ističe da su nakon prijave na lice mesta stigli pripadnici Žandarmerije i drugi policijski službenici, ali da se u ovom trenutku ne može potvrditi da se radi o migrantu.

Takođe, nije želeo da otkrije koju je vrstu oružja imao napadač, ali je samo rekao da je u pitanju ilegalno oružje jer građani ne mogu zakonski da ga poseduju.

Načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa rekao je da je likvidirano lice koristilo francuski i engleski jezik.

- O identitetu lica ne možemo govoriti dok se ne obavi uviđaj - rekao je i naglasio da policija na području Nevesinja juče nije hapsila migrante, kako su pojedini mediji preneli.

Milenko Avdalović, načelnik opštine Nevesinje, tvrdi da je reč o migrantu koji je pucao iz napuštene kuće.

- Migrant se zabarikadirao u napuštenu kuću, odakle je bacio i bombu, koja je lakše povredila jednog mještanina. Nažalost, migrant je morao biti likvidiran - rekao je Avdalović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading