"BILO JE STRAVIČNO, PRITRČAO SAM DA POMOGNEM DIREKTORU, ALI ME ODGURNUO": Očevidac opisao kako se odvijao MASAKR u Sanskom Mostu

Autor:

Svet

21.08.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, Vukalić je sa školom imao nesuglasice nakon kojih je suspendovan s posla

"BILO JE STRAVIČNO, PRITRČAO SAM DA POMOGNEM DIREKTORU, ALI ME ODGURNUO": Očevidac opisao kako se odvijao MASAKR u Sanskom Mostu

Foto: Dnevni Avaz, Facebook

Mehmed Vukalić, domar srednje škole u Sanskom Mostu, osumnjičen je za krvavi pir koji se jutros dogodio u Gimnaziji gde su hicima iz automatskog oružja ubijeni direktor škole Nijaz Halilović, profesorka engleskog jezika Gordana Midžan i sekretarica Nisveta Kljunić.

Stravični zločin dogodio se oko 10.15 časova kada je, kako se sumnja, Vukalić naoružan došao u školu i ciljano tražio žrtve u koje je ispalio više hitaca iz automatske puške.

Ispred Gimnazije u Sanskom Mostu vladaju neverica i muk. Posebno je potresno bilo kada su iz škole izneta tela troje ubijenih, javlja ATV.

Ispred Gimnazije u Sanskom Mostu došli su mnogi građani, a među njima su članovi porodice, te prijatelji, koji su veoma šokirani i potreseni ovim stravičnim događajem, piše Avaz.

Prema nezvaničnim informacijama, Vukalić je sa školom imao nesuglasice nakon kojih je suspendovan s posla. Ubijeni su navodno bili članovi komisije koja ga je suspendovala.

Podsetimo, osumnjičeni je nakon krvavog pira pokušao da izvrši samoubistvo. On je primljen u UKC Banjaluka sa prostrelnom ranom u predelu grudi. Prema navodima lekara UKC Republike Srpske, primljen je u svesnom stanju i biće operisan.

Očevidac jezivog zločina ispričao je kako se našao u blizini kabineta direktora kada su odjeknuli pucnji.

"Bilo je zaista stravičan prizor, jer je u direktora pucao i ranio ga. Pritrčao sam da mu pomognem, ali me je u tom trenutku odgurnuo i ispalio još nekoliko metaka u njega”, rekao je očevidac za "Nezavisne novine".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading