TRODNEVNA ŽALOST U SANSKOM MOSTU: Ceo grad zavijen u crno, svi oplakuju ŽRTVE DOMARA MONSTRUMA

Autor:

Svet

22.08.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proglašenje žalosti razmatra se i na niovu BiH, o čemu treba da odluči Savet ministara BiH

TRODNEVNA ŽALOST U SANSKOM MOSTU: Ceo grad zavijen u crno, svi oplakuju ŽRTVE DOMARA MONSTRUMA

Foto: Tanjug/AP Photo/Edvin Zulic, Facebook

Lokalne vlasti Opštine Sanski Most donele su odluku o proglašenju trodnevne žalosti nakon brutalnog ubistva troje zaposlenih u Mešovitoj srednjoj školi u ovom mestu.

“Na sednici kolegijuma Opštinskog veća Sanski Most danas je doneta odluka da se proglasi trodnevna žalost zbog tragičnog događaja koji se juče desio u sanskoj Gimnaziji. Takođe, odlučeno je da se sutra u 11 sati održi komemorativna sednica u znak sećanja na Nijaza Halilovića, Nisvetu Kljunić i Gordanu Midžan u prostoru bioskopske sale”, saopšteno je iz Opštine Sanski Most.

Sarajevska N1 TV saznaje da se proglašenje žalosti razmatra i na niovu BiH, o čemu treba da odluči Savet ministara BiH.

Podsetimo, ranije danas je saopšteno da je trostruki ubica iz Sanskog Mosta Mehmed Vukalić koji je hospitalizovan u UKC RS jer je pokušao da izvrši samoubistvo svestan i budan.

Marko Kantar, načelnik Službe za torokalnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, rekao je novinarima da su juče sa prostrelnom ranom grudnog koša, te povredama pluća primili pacijenta.

- Hitno smo ušli u salu i operisali ga. Pacijent je stabilno i očekujem da bude sve dobro. Metak je ušao na prednju stranu grudnog koša, a izašao je na leđa i bio je jako blizu srca. Trenutno je stabilnog stanja i van životne opasnosti, ali to ne znači da se to ne može promeniti - naveo je Kantar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading