SKINUO SE NIKOLA ROKVIĆ, ŽENE ODLEPILE! Pevač pokazao ISKLESANO TELO - na njemu SVE PUCA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

21.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popadale vilice!

SKINUO SE NIKOLA ROKVIĆ, ŽENE ODLEPILE! Pevač pokazao ISKLESANO TELO - na njemu SVE PUCA! (GALERIJA)

Foto: instagram/nikolarokvic

Nikola Rokvić

Popularni pevač Nikola Rokvić, poznat po svojoj predanosti fizičkoj kondiciji, nastavlja da impresioniše svoje pratioce i fanove. Nakon što je nedavno završio dugotrajno hodočašće u Grčku, gde je prepešačio neverovatnih 1.060 kilometara, Nikola nije usporio u svojoj posvećenosti zdravlju i kondiciji. Iako je ovog leta bio izuzetno zauzet nastupima, nije zapostavio svoju rutinu vežbanja, već je i dalje redovno posećivao teretanu u svim slobodnim trenucima. Ova posvećenost očigledno se isplatila.

Nikola se trudi da podeli svoje napredovanje sa svojim obožavateljima putem društvenih mreža, objavljujući fotografije sa svojih treninga iz različitih gradova u kojima nastupa. Ove slike služe kao dokaz njegovog kontinuiranog truda i posvećenosti. Na jednoj od nedavnih objava, pevač je otkrio rezultate svog dvogodišnjeg rada, naglašavajući napredak koji je postigao tokom intenzivnih vežbi.

- 2 godine! 300 treninga snage sa aplikacijom! 6.300 km pređenih. Ishrana nauka za sebe. 95 kg i 102 kg. Šta čekaš, bliži se sledeći ponedeljak da počneš i ti - napisao je Nikola u pomenutoj objavi.

"Ali pre svega samodisciplina, jak karakter i vera! Bravo Nikola", "Odoh da treniram", "Ali koliko se samo stanje, osim na telu, očitava i na licu. Svaka čast", "Promijenjen nacin života, bravo", "Bravo Džoni! Definitivno inspirativno", nizali su se komentari na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading