VOLELA SAŠU KOVAČEVIĆA, NJEGOVOM KOLEGI RODILA DETE, A SAD SE VERILA! Poznata lepotica se ŠOKIRALA: Kad me srčka nije strefila...

Autor:

Zabava

22.08.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna influenserka staje na "ludi kamen"!

VOLELA SAŠU KOVAČEVIĆA, NJEGOVOM KOLEGI RODILA DETE, A SAD SE VERILA! Poznata lepotica se ŠOKIRALA: Kad me srčka nije strefila...

Foto: Nikola Mutić

Saša Kovačević

Influenserka Jovana Jocić, bivša supruga Vladana Savića, frontmena Magla benda, saopštila je danas putem objave na društvenoj mreži Instagram da se verila. Jovana, koja sa Vladanom ima ćerku, a bila je i uvezi sa Sašom Kovačevićem, otkrila je da se verila pre tri meseca.

Ona je objavila niz romantičnih fotografija sa svojim novim partnerom.

- Tri meseca kao verenica. Kad me tad srčka nije strefila, neće nikad, obećavam - napisala je ona u okviru naslova svoje objave.

Saša i Jovana su raskinuli 2017. godine, nakon četiri godine veze, a nakon nekog vremenskog perioda Jovana je uplovila u vezu sa Vladanom Savićem, frontmenom Magla benda sa kojim je dobila ćerku. Međutim, ljubav nije potrajala, pa su njih dvoje odlučili da stave tačku na zajednicu, koju nisu krunisali brakom.

- Ljudi moji, kao što sam i dosad delila sa vama lepe i ružne stvari, vreme je da i ovo podelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo. Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer, kao što većina zna, imamo Đanđu - istakla je tada putem društvenih mreža Jovana Jocić, aludirajući na ćerku Anđeliju.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Vladan Savić, Jovanin bivši

Inače, Vladan se u junu ove godine oženio u strogoj tajnosti. Oni su organizovali gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu. Slavlju je prisustvovala i Nataša Bekvalac, koja je kitila pevačicu evrima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading