TOP FRAJERI SA ESTRADE! Kad oni okače VRELE FOTKE, damama zaklecaju kolena, RUŠI SE INTERNET! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su poznate dame te čije fotografije s egzotičnih destinacija najčešće imamo priliku da vidimo, ni muškarci s javne scene nisu nas uskratili za nezaboravne prizore

TOP FRAJERI SA ESTRADE! Kad oni okače VRELE FOTKE, damama zaklecaju kolena, RUŠI SE INTERNET! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Letnja sezona uveliko je u punom jeku, a iako su poznate dame te čije fotografije s egzotičnih destinacija najčešće imamo priliku da vidimo, ni muškarci s javne scene nisu nas uskratili za nezaboravne prizore. Bez obzira gde i s kim bili srpski pevači potrudili su se da svojim izgledom ostave sve bez daha, te da se fotografije, koje su postavili na društvene mreže, dugo pamte i prepričavaju.

Foto: instagram printskrin

Saša Kovačević

Od Sašinih "pločica" boli glava 

Poznato je da pevači često mnogo napora ulažu da bi postigli željeni fizički izgled, te su treninzi deo njihove svakodnevne rutine. Saša Kovačević važi za jednog od najzgodnijih pevača na domaćoj estradnoj sceni, što ne iznenađuje, s obzirom da je Kovačević predan redovnom treningu i zdravoj ishrani.

Pevač je aktivan na društvenim mrežama, a to je iskoristio kako bi pratioce na Instagramu počastio fotografijom u kupaćem kostimu. U prvom planu vide se trbušnjaci i Sašino mišićavo telo, a ovo izdanje je oborilo sve sa nogu. Komentar koji je privukao najveću pažnju jeste onaj koji je napisala pevačica Ana Kokić, a on glasi: "Saša jednom godišnje okači fotke i sruši mreže", napisala je pevačica, na šta se pevač nasmejao.

Foto: instagram printskrin

Bojan Grujić

Grujić najprivlačniji među oženjenim muškarcima

Pevac Bojan Grujić, muž pevačice Mije Borisavljević, danas važi za jednog od najprivlačnijih muškaraca na estradi, a nekada je izgledao potpuno drugačije.

- Bio sam baš mlad i te 2008. ili 2009. čak, kada sam bio u "Zvezdama Granda", bio sam baš mršav. Imao sam možda 70 ili 80 kilograma. Sledeće godine kada sam se pojavio gledali su me i pitali se ko je ovaj. Sale i Žika su bili u šoku, pa bukvalno za godinu dana sam se toliko promenio. Ceo život se bavim sportom, ali tada je došao takav period da donesem odluku. Mnogo brže smršam nego što se ugojim, ako par dana malo propustim, skliznem za deset kilograma - rekao je. Takođe je nedavno podelio kadrove na kojima je pozirao u bazenu, a njegov izgled nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Foto: instagram printskrin

Relja Popović

Reljin izgled prva komentariše supruga 

Pevač Relja Popović poznat je kao jedan od najatraktivnijih domaćih umetnika, koji je svojim izgledom uvek privlačio pažnju pripadnica lepšeg i nežnijeg pola. Tako je sada na Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je istakao svoje golo telo. Ono što je interesantno da njegove fotografije uvek prva prokomentariše njegova supruga Nikolija Jovanović, koja mu redovno upućuje komplimente za izgled.

Republika

Foto: instagram printskrin

Sloba Radanović

Radanović čovek stena mekog srca 

Slobodan Radanović važi za jednog od najpoželjenijih muškaraca na javnoj sceni, a otkako se pojavio, njegovo telo poput stene ne prestaje da mami ženska srca. Međutim, lepa Jelena je osvojila njegovo srce, te je kruna njihove ljubavi mali sin Damjan. Pevač je vrlo ažuran na društvenim mrežama, gde često kači fotografije iz teretane, a neretko mu se pridruži i supruga Jelena, pa treniraju zajedno.

Foto: instagram printskrin

Nikola Rokvić

Rokvić preko dana Novak, a uveče Toma

Usled brojnih podviga koje je radio u proteklo vreme, među kojima i hodočašće za Grčku, Nikola Rokvić je pokazao fizički i mentalnu spremnost, a pored napornih treninga, on je znatno korigovao ishranu kako bi postigao željene rezultate i izgled koji je doveo do perfekcije.

- Čini mi se da sam prvi put uzeo uzde u svoje ruke. Deset meseci pravilnog rada i zdravog načina života, neki će reći patnje, ali moraću da vam odam tajnu. Uživao sam i radovao se svakodnevnom treningu i zdravoj ishrani - napisao je pevač, a njegov trener je dodao.

- Pored karijere koja se odvija u objektima noćnog života može da bude u formi. Šest dana kao Novak Đoković, a jedno veče kao Toma Zdravković - glasi komentar koji je sve nasmejao.

Republika

Foto: instagram printskrin

Cvija

Cvija mamac za udvaračice

Reper Stefan Cvijović Cvija veoma je popularan među mlađima, a pogotovo kod devojaka. Iako o svom privatnom životu ne voli da priča, pa niko ne zna da li je u vezi ili ne, on i te kako privlači pažnju. Nema sumnje da je Cvija dobio mnogo poruka udvaračica koje bi poželele da baš one stanu pored njega na ovom mestu gde se fotkao.

Republika

Foto: Instagram.com

Vojaž

Na mladima svet ostaje

Ukusi su različiti i o njima ne treba raspravljati, ali među mlađom populacijom, pogotovo tinejdžerkama, ovaj spisak frajera izgledao bi potpuno drugačije.

Foto: Instagram.com

Sergej Pajić

Definitivno ovi gore pomenuti i stariji već imaju naslednike, ne samo što se muzike tiče već i izgleda. Iako mladi, ovi reperi su već zauzeli svoje mesto na estradnom nebu, ali i pokazali čime raspolažu

To su Mihajlo Veruović Vojaž, Džordži, Sergej Pajić i Petrov. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading