SAŠA KOVAČEVIĆ PLANIRA VENČANJE SA BIVŠOM MISICOM: Evo s kim je pre nje HTEO BRAK, a ona se UDALA za njegovog KOLEGU (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoželjnijih pevača na estradi tvrdi da neće ostati večiti neženja.

SAŠA KOVAČEVIĆ PLANIRA VENČANJE SA BIVŠOM MISICOM: Evo s kim je pre nje HTEO BRAK, a ona se UDALA za njegovog  KOLEGU (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Kovačević i Zorana Tasovac

Poznati pevač Saša Kovačević, otkako se pojavio na javnoj sceni, slovi za jednog od najpoželjnijih neženja, a više od pola decenije on je u srećnoj vezi sa bivšom misicom Zoranom Tasovac, sa kojom planira i venčanje.

Iako tvrdi da on i Zorana već žive kao da su u braku, te da im papir ne znači mnogo, pevač je jednom prilikom istakao da ne planira ni da ostane večiti neženja.

- Venčanje će nam biti intimno, na egzotičnoj lokaciji daleko od Srbije. Papir mi nije bitan, ali planiram da se oženim svakako - rekao je u jednom intervjuu popularni pevač.

Republika

Foto: Instagram.com

Saša Kovačević i Zorana Tasovac već žive kao da su u braku

Inače, njegova lepša polovina već je bila u braku i to sa Bogdanom Srejovićem, koji je široj javnosti postao poznat po romansi sa folk pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović

Republika

Foto: Instagram.com

Zoranin bivši Bogdan Srejović nedavno ponovo stao na ludi kamen sa Jovanom Ljubisavljević

On je nedavno ponovo stao na ludi kamen sa Jovanom Ljubisavljević sa kojom čeka dete.

Republika

Foto: Republika/printscreen/instagram.com/pixabay

Saša Kovaćević planirao brak i sa Jovanom Jocić koja se posle udala za Vladana Savića

Dok je Saša Kovačević pre Zorane takođe planirao da se oženi sa dugogodišnjom devojkom Jovanom Jocić, koja se posle raskida sa njim udala za Sašinog kolegu Vladana Savića, pevača Magla benda, od kog se takođe u međuvremenu razvela.

Sa Jovanom sam ostao u fenomenalnom odnosu. Čujemo se, ali se ne viđamo često... Jovana radi i dosta vremena provodi van Srbije. Nema razloga da budemo u lošim odnosima. Mi smo toliko vremena proveli zajedno i svašta proživeli... To je, naravno, tako kada se ljudi raziđu na neki normalan način, a sa moje strane je sve bilo normalno. Naš raskid nije bio buran, završili smo bez ružnih reči i uvreda - rekao je Kovačević za jedan domaći portal nakon što se razišao sa Jovanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading