SVI MISLE DA JE OVO NJEN BRAT BLIZANAC: Na slici liče kao jaje jajetu! Elena Kitić ŠOKIRALA OBJAVOM (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz intrigantnu fotografiju, pevačica napisala: "Bratimljenje s mojim tatom!"

SVI MISLE DA JE OVO NJEN BRAT BLIZANAC: Na slici liče kao jaje jajetu! Elena Kitić ŠOKIRALA OBJAVOM (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mlada muzička zvezda Elena Kitić, ćerka poznatih pevača Marte SavićMileta Kitića, retko se pojavljuje u javnosti, ali svoje fanove redovno obraduje objavama na društvenim mrežama. Nedavno je na Instagramu iznenadila pratioce fotografijom svog oca iz detinjstva, ističući sličnosti koje je nasledila od njega.

Uz sliku Mileta Kitića kao dečaka, Elena je napisala:

- Bratimljenje sa mojim tatom - naglašavajući koliko je povukla crte lica i lepotu baš od njega, iako su do ovog momenta mnogi mislili da je mamina kopija.

Republika

Foto: printskirn instagram

Elena i Mile Kitić liče kao jaje jajetu

Ova emotivna objava nije prošla nezapaženo, a mnogi su primetili koliko zaista liče, što je dodatno uvećalo broj reakcija njenih pratilaca.


Elena Kitić, iako se retko pojavljuje u javnosti, očigledno je odlučila da pokaže svoju emotivnu stranu i da podeli intimne trenutke sa svojim obožavaocima. Njen odnos sa ocem oduvek je bio posebno blizak, a ova objava je još jednom potvrdila tu posebnu vezu između oca i ćerke.

Elena Kitić, iako mlada, već je pokazala da ima umetnički talenat koji je nasledila od svojih roditelja. Pored toga što je nasledila izgled od svog oca i majke, Elena je takođe nasledila i muzički talenat od oboje roditelja.

Nastupajući u emisijama i na koncertima, Elena je pokazala da ima izuzetan vokalni dar i scenski nastup koji je oduševio mnoge. Sa svojim muzičkim umećem, ona je postala omiljena među fanovima i stekla veliki broj pratilaca na društvenim mrežama.

 

 


Elena je uspela da se izdvoji i pokaže svoj jedinstveni umetnički pečat, dok istovremeno održava blizak odnos sa svojim roditeljima, što je naišlo na veliko odobravanje publike.

Iako je veoma prisutna na društvenim mrežama kada su u pitanju profesionalni nastupi i objave iz sveta muzike, Elena retko deli detalje iz svog privatnog života.

 

 

Međutim, ova objava sa ocem iz detinjstva pokazuje da Elena voli da pokaže svoju emotivnu stranu i da podeli intimne trenutke sa svojim pratiocima.

Očigledno je da Elena neguje bliske porodične veze i da je ponosna na svoje poreklo, što je naišlo na veliko odobravanje javnosti. Njeni fanovi su se oduševili ovom objavom i istakli koliko je divno videti takvu bliskost između oca i ćerke.

Elena Kitić je svojom objavom još jednom pokazala da je osim uspešne muzičke karijere, takođe i posvećena porodičnim vrednostima, što je dodatno ojačalo njenu vezu sa publikom i fanovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading