MLADE CICE-UBICE: One su ovog leta TOTALNA DOMINACIJA - Ema, Teodora, Elena, Breskvica, Mahrina i Zorana u nikad vrelijim izdanjima (FOTO)

Autor:

Zabava

09.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često su na meti kritika zbog golotinje, ali je većina onih kojima se njihov provokativan stil dopada!

MLADE CICE-UBICE: One su ovog leta TOTALNA DOMINACIJA - Ema, Teodora, Elena, Breskvica, Mahrina i Zorana u nikad vrelijim izdanjima (FOTO)

Foto: Instagram

Naše poznate influenserke i pevačice mlađe generacije poput Eme Radujko, Teodore Džehverović, Elene Kitić, Anđele Ignjatović Breskvice, Marine Cvetković Mahrine i Zorane Mićanović ovog leta plene pažnju ne samo svojim nastupima već i fizičkim atributima.

Naime, od njihovih vrelih izdanja u kupaćim kostimima gore društvene mreže, a njihove provokativne fotografije s mora u izazovnim pozama izazivaju burne reakcije i komentare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elena (@elenakitic)

Često se povede i polemika koja od njih najbolje ume da istakne figuru u mini-bikiniju, a neretko su i na meti kritika zbog golotinje, mada je većina onih kojima se ovakav provokativan stil dopada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Ema Radujko je najprovokativnija među njima, a često je prozivaju da su joj objave na društvenim mrežama kao za Onlyfans platformu.

Poenta Ema je na slici sta ? Gu*a ? Dobro, zgodna je, dobra, odlična . Ali ovo je Instagram devojčice, ova slika e već za of - jedan je od komentara ispod obnaženih fotografija Radujkove, ali je mnogo više onih koji joj udeljuju komplimente i znake podrške.

Međutim, ni ostale ne zaostaju za njom, pa se bar u letnjim mesecima osmele na neku sliku u bikiniju i da pokažu obline u punom sjaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAHRINA (@mahrinaye)

Na vrelom suncu, u pesku, moru ili pokraj bazena, poziraju za svoje fanove, a neke od njih iskoriste ovakav ambijent i da naprave promo-fotografije za neki od narednih projekata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading