ĆERKA NINA REŠIĆA OBJAVILA SREĆNE VESTI: Sandra otkrila da se VERILA, PRVE FOTKE sa lica mesta!

Autor:

Zabava

09.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Rešić otkrila da se verila.

ĆERKA NINA REŠIĆA OBJAVILA SREĆNE VESTI: Sandra otkrila da se VERILA, PRVE FOTKE sa lica mesta!

Foto: printscreen/RTV Pink

Ćerka Nina Rešića, pevačica Sandra Rešić iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama objavom fotografije na kojoj ponosno pokazuje verenički prsten na ruci. Uz fotografiju, Sandra je napisala emotivnu poruku u kojoj je otkrila da je rekla "da" na zahtev svog partnera.

Nakon objave ove fotografije, društvene mreže su preplavile čestitke i lepe želje za sreću i ljubav od strane Sandrine kolega iz muzičke industrije, prijatelja i fanova. Mnogi su izrazili oduševljenje i radost zbog ove lepe vesti, uz želje da par provede srećan i ispunjen život zajedno.

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić se verila


Ovo iznenađenje je posebno obradovalo fanove pevačice koji su sa oduševljenjem dočekali vest o njenom veridbi. Mnogi su istakli koliko su srećni zbog Sandre i njenog partnera, izražavajući podršku i ljubav prema njihovom ljubavnom putovanju.

Očekuje se da će Sandra uskoro podeliti više detalja o svojoj veridbi i planovima za budućnost sa svojim fanovima, koji s nestrpljenjem iščekuju nove informacije o ovom srećnom događaju u pevačicinom životu.

Sandra Rešić je svojom objavom izazvala veliku pažnju javnosti, a njena odluka da podeli ovu intimnu sreću sa svojim pratiocima na društvenim mrežama naišla je na pozitivan odjek i veliku podršku.

Foto: printscreen rtv pink

Nino Rešić i Sandra Rešić

Nino je iza sebe ostavio tri kćeri iz tri braka, među kojima je i Sandra. Iako ona danas s ponosom govori kako je njegova ćerka, priča se da Nino nije njen biološki otac. Naime, velika se frka digla oko dnevnika koji je Nino vodio sve do svoje smrti i koji sadrže sve detalje njegovog života, ali šuška se da ti dnevnici kriju velike tajne koje danas niko ne zna.

- Bila je 2007. godina, Nino je većinu vremena provodio u Bijeljini gde smo radili na njegovom novom albumu. Ja i osoba po imenu Nebojša smo bili jako bliski Ninu i pomogali mu oko karijere, ja sam uglavnom vodio menadžerske poslove a Nebojša ga je vozao po nastupima i gde već treba. Sećam se kao sad, 18. oktobra primam sms poruku sa sadržajem "Brate, Nino je danas loše, išli smo kod doktora i on je preporučio da ostane u bolnici ali Nino nije hteo, molim te dođi večeras da budeš s njim jer ja imam poslovnih obaveza". Negde predveče sam sa prijateljem Vedadom krenuo za Bijeljinu misleći da Nino ima slabiju prehladu i da nije ništa ozbiljno. Kada smo tamo stigli Nebojša je žurio na posao a Nino je spavao u svojoj sobi, tada nam je Nebojša rekao da mu otvaramo prozor jer svakih pola sata dobija strašne napade pa da ima svežeg vazduha - pričao je Ademović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading