ISPLIVALE FOTKE BIVŠEG DEČKA MILICE PAVLOVIĆ SA VENČANJA: Nova partnerka blista u njegovom zagrljaju! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saveljić poveo zgodnu manekenku u Crno Goru, gde je upoznala njegove najbliže!

ISPLIVALE FOTKE BIVŠEG DEČKA MILICE PAVLOVIĆ SA VENČANJA: Nova partnerka blista u njegovom zagrljaju! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/saveljaa

Nikolas Saveljić, zgodni crnogorski vaterpolista i sin Niše Saveljića, u martu ove godine prvi put je javno pokazao svoju novu devojku, zgodnu manekenku Kajlu Vitmir. Kako se tada pisalo, Kajlu je upoznao u Kaliforniji, gde on studira. Kajla ima visinu od 189 centimetara i mnogi su je uporedili sa pevačicom Milicom Pavlović, Saveljićevom bivšom devojkom.

Republika

Foto: Instagram.com

Kajla i Nikolas u Crnoj Gori

Saveljić je svoju novo devojku poveo u rodnu Crnu Goru i upoznao sa porodicom, a juče su bili gosti na luskuznom venčanju njegovih prijatelja. Nikolas je objavio fotku sa Kajlom i izazvao lavinu pozitivnih kometara.

- Slavimo naše drage prijatelje - napisao je Nikolas.

Republika

Foto: Instagram.com

Saveljić sa devojkom na venčanju svojih prijatelja

Podsećanja radi, Milica Pavlović je tek pre nekoliko meseci prvi put govorila o njihovoj vezi i raskidu.

- Njemu kada budu poslali ovu emisiju on dečko neće znati šta ga je snašlo. Od momenta "sakrij se u autu da nas niko ne vidi", do toga da sam javno izgovorila i njegovo ime i evo sad ga opet pominjemo. Jedan fenomenalan dečko i zaista smatram da ta devojka koja na kraju bude završila sa njim i uz njega da će to biti najsrećnija devojka na svetu - rekla je tada Milica sa osmehom na licu za Blic televiziju, pa otkrila da li postoji šansa da budu ona bude najsrećnija sa njim:

- Mislim da ne, zato što on živi u Americi, nismo se videli uopšte od kada smo raskinuli. U kontaktu smo, zaista imam prelepo mišljenje o njegovoj majci, njegovoj sestri, evo njegova sestra i kum su bili na mom nastupu, popili smo piće u bekstejdžu... - istakla je ona.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Pavlović je pre nekoliko meseci progovorila o Nikolasu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading