POLICIJA HITNO REAGOVALA ZBOG MILICE PAVLOVIĆ: Pevačica u VELIKOM PROBLEMU, otkriveni svi detalji DRAME!

Autor:

Zabava

19.08.2024

09:40 >> 09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović se hitno oglasila ovim povodom.

POLICIJA HITNO REAGOVALA ZBOG MILICE PAVLOVIĆ: Pevačica u VELIKOM PROBLEMU, otkriveni svi detalji DRAME!

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavlović nedavno je organizovala gala žurku u bašti jednog prestoničkog hotela, a portal Republika bio je na licu mesta i uradio veliki intervju sa njom. 

Međutim, nakon velike proslave, mediji su objavili da je rođendan u jednom trenutku prekinula komunalna policija, koja je došla po prijavi na lice mesta. Proslava je bila organizovala u bašti hotela, a komunalna policija pozvana je bukvalno u 01:01, piše Skandal. 

Tada je po tvrdnji izvora anonimniu ženski glas prijavio i toi da Milica Pavlović na sred Senjaka uznemirava ljude i pravi terevenku. Izvor dalje tvrdi da je osoba koja jezvala, poziv uputila sa svog broja telefona i da je poznato ko je prijavio Pavlovićevu komunalnoj policiji i da je u pitanju jedna koleginica koja je već duže vreme u problemu sa pevačicom i da je na taj način želela da joj napakosti. 

Komunalna policija je došla nakon desetak minuta i nakon toga je muzika ugašena, ali se rođendanska proslava nije tu završila. 

- Bili su jako fini - rekla je Milica za Skandal.

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Pavlović proslavila rođendan

 

Miličin kolega Sloba Radanović je nedavno prozivao Desingericu, ali i javno "spustio" Daru Bubamaru, sad je prokomentarisao odluku Darka Lazića da peva na jednom gej venčanju u Austriji.

- Ne bih prihvatio da pevam na takvoj svadbi. Sve najbolje svakome, ali ne želim da učestvujem u tome. Oni su hteli da ispadnu nešto ozbiljni i da dodirnu neki visok nivo nekog bogohuljenja, a samo su ispali smešni. A to im je pokazao i Novak Đoković i baš mi je drago da je tamo usred Pariza, gde su se propagirale takve stvari, on pobedio na način na koji je pobedio - kazao je pevač.

Na pitanje našeg novinara da li bi prihvatila da peva na gej venčanju, Milica je odgovorila kao iz topa:

- Kakvo pitanje! Šmekersko, da ti kažem! Ne dabih pevala, nego jeste li vi normalni?! Koja je razlika, šta kao gej par, pa... ako Sloba Radanović dobije poziv za takvu svadbu, neka sve meni pošalje, pevaću svakom! I biraću autfite, uh - rekla nam je Milica vidno raspoložena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading