DŽEHVINA SNAJKA SVA U MODRICAMA, OGREBOTINAMA I PODLIVIMA: Adriana doživela NEZGODU, snimak LEDI KRV u žilama (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo izdanje supruge Save Džehverovića!

DŽEHVINA SNAJKA SVA U MODRICAMA, OGREBOTINAMA I PODLIVIMA: Adriana doživela NEZGODU, snimak LEDI KRV u žilama (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, instagram

Adriana Džehverović, supruga Save Džehverovića i snajka popularne pevačice Teodore Džehverović, jedna od najpoznatijih influenserki u Srbiji, nedavno je doživela nezgodu koja je brzo postala glavna tema među njenim pratiocima na društvenim mrežama.

Naime, Adriana je podelila detalje o svom padu koji se dogodio, a njen peh nije prošao nezapaženo. Na svom Instagram profilu, ona je objavila fotografiju na kojoj su vidljive modrice i ogrebotine koje je zadobila prilikom pada.

- Jao, Bože, šta se još danas neće desiti? - napisala je Adriana, a njen komentar popraćen emotikonom koji plače od smeha pokazuje da je, uprkos povredama, zadržala svoj pozitivan duh i smisao za humor.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Adriana Džehverović pokazala jezive povrede

Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju jeste video snimak sa sigurnosne kamere koji je zabeležio trenutak njenog pada. Adriana je odlučila da ovaj snimak podeli sa svojim pratiocima, a video je ubrzo postao viralan. Na snimku se jasno vidi kako gubi ravnotežu i pada, nakon čega su njeni pratioci preplavili njene objave komentarima podrške i željama za brz oporavak.

Podsećanja radi, Adriana i Sava Džehverović od samog početka svoje veze bili su predmet pažnje i kritika zbog razlike u godinama i načina na koji je njihova romansa započela. Naime, njihov odnos je krenuo kada je Adriana imala samo 15 godina, dok je Sava imao 30 godina, što je izazvalo brojne kontroverze i negativne komentare.

Republika

Foto: Instagram.com

Adriana i Sava Džehverović se ne obaziru na negativne komentare

Inače, Sava, koji je od Adriane stariji 15 godina, bio je u to vreme profesor u školi koju je Adriana pohađala. Njihov ljubav je krunisana brakom, nakon čega je na svet došla i njihova ćerkica, Dorotea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading