DAME ĆE TEK IZGORETI OD LJUBOMORE! Naša influenserka osvojila ZLATNOG VATERPOLISTU, a onda je uspela da uradi OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cobijeva bivša ponovo napravila pometnju na mrežama!

DAME ĆE TEK IZGORETI OD LJUBOMORE! Naša influenserka osvojila ZLATNOG VATERPOLISTU, a onda je uspela da uradi OVO! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jelena Nikolić, influenserka poznatija kao Cobeliks i Bejbituna, nedavno je stupila u brak sa našim zlatnim vaterpolistom Nemanjom Vicom, a nakon venčanja odmah je promenila prezime. Na slici vozačke dozvole, koju je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, jasno se vidi da se sada preziva Vico. Ono što je mnogima zapalo za oko jeste njena slika na dokumentu - Jelena je na njoj ispala savršeno, što je retkost kada su u pitanju slike za lične dokumente. 

Republika

Foto: Instagram.com

Vozačna dozvola Jelene Vico

Većina ljudi se žali da na takvim slikama ne ispadnu onako kako bi želeli, ali Jelena je definitivno izdominirala na tom polju.

Prva fotografija sa intimne ceremonije digla veliku prašinu

Nakon što su se pojavile prve fotografije sa intimne ceremonije venčanja Jelene i Nemanje, na kojoj su prisustvovali samo njihovi najbliži, javnost je bila izuzetno zainteresovana za ovaj događaj. Jelena je premijerno pokazala novo prezime, čime je dodatno privukla pažnju medija i javnosti.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Nemanja i Jelena

Jelena i Nemanja uskoro postaju roditelji

Par koji se nedavno zavetovao na večnu ljubav uskoro će postati roditelji. Ovo je još jedna u nizu radosti koju je Jelena podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. S obzirom na njen dugogodišnji uticaj na modu i lepotu kao influenserka, mnogi su zainteresovani da prate njen životni put, posebno u ovako važnom životnom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading