VENČANJE POSLE ZLATA! Ženi se naš vaterpolista! Njegova izabranica ŠOKIRALA sve objavom! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cobeliks "zaprosila" svog budućeg kuma!

VENČANJE POSLE ZLATA! Ženi se naš vaterpolista! Njegova izabranica ŠOKIRALA sve objavom! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Vaterpolista Nemanja Vico i njegova partnerka Jelena Nikolić, poznatija kao Cobeliks, uskoro će postati roditelji, a sada je buduća mama otkrila da će uskoro stati na "ludi kamen". Nemanja Vico je nedavno zaprosio blogerku Jelenu Nikolić, koja je na internetu poznata pod nadmicima Babytuna i Cobeliks, a sa njom će uskoro dobiti i dete.

Republika

Foto: Instagram.com

Nemanja i Cobeliks

Nakon što se vratio iz Pariza, sa Olimpijskih igara gde je osvojio zlatnu medalju za Srbiju, Vico ima razlog za slavlje, a Jelena je novoj objavi otkrila je da se sprema venčanje!

Neobičan način poziva za kuma, koji je oduševio sve!

Svog najboljeg prijatelja Aleksu pozvala je da joj bude kum, a to je uradila na veoma neobičan način. Poslala mu je tortu sa pitanjem: „Da li želiš da budeš moj kum?“. Aleksa je, počastvovan ovim gestom, objavio sliku torte i napisao: „Zaprosila me Cobeliks“.

Republika

Foto: Instagram.com

Cobeliks odabrala kuma

Podsećanja radi, u oktobru prošle godine, Jelena Nikolić verila se za vaterpolistu Nemanju Vica, sa kojim je započela vezu nakon raskida dugogodišnje ljubavi sa reperom Slobodanom Veljkovićem Cobijem. Kako je naglasila jednom prilikom objavivši fotografiju trudničkog stomaka, beba bi trebalo da stigne svakog trenutka, s obzirom na to da joj je termin zakazan za avgust. Cobi i Jelena se više ne prate na društvenim mrežama, odakle su uklonili sve zajedničke uspomene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading