ŽENA NAŠEG DELFINA ZAMALO DA SE PORODI ZBOG HAOSA NA OLIMPIJADI: Cobijeva bivša se ODMAH oglasila nakon pobede vaterpolista (FOTO)

Autor:

Zabava

08.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene se usijale zbog njenog hit komentara!

ŽENA NAŠEG DELFINA ZAMALO DA SE PORODI ZBOG HAOSA NA OLIMPIJADI: Cobijeva bivša se ODMAH oglasila nakon pobede vaterpolista (FOTO)

Foto: ST/N. MANDIĆ, Instagram

Influenserka Jelena Nikolić, poznatija kao bivša devojka repera Slobodana Veljkovića Cobija, trenutno je u drugom stanju i očekuje dolazak svoje prve devojčice sa zgodnim crnogorskim vaterpolistom Nemanjom Vicom. I dok Jelena uživa u trudničkim danima, Nemanja brani boje Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu. Ipak, to ih nije sprečilo da podrže jedno drugo, a Jelena se oglasila na Instagramu, nasmejavši sve svojom podrškom partneru.

Naime, nakon što su naši vaterpolisti pobedili Grčku u četvrtfinalu i tako obezbedili sebi sigurno mesto u polufinalu na ovogodišnjoj Olimpijadi, Jelena se oglasila porukom koja je sve dovela do suza od smejanja, šaleći se na račun svoje trudnoće.

Republika

Foto: instagram.com/_babytuna

Cobijeva bivša podržala partnera Nemanju Vica na Olimpijadi

- Kad se sad nisam porodila - napisala je Jelena, stavljajući svima do znanja koliko ju je pobeda naših delfina uzbudila.

Podsećanja radi, u oktobru prošle godine, Jelena Nikolić verila se za crnogorskog vaterpolistu Nemanju Vica, sa kojim je započela vezu nakon raskida dugogodišnje ljubavi sa reperom Slobodanom Veljkovićem Cobijem. Kako je naglasila jednom prilikom objavivši fotografiju trudničkog stomaka, beba bi trebalo da stigne svakog trenutka, s obzirom na to da joj je termin zakazan za avgust.

Republika

Foto: Instagram.com

Nemanja Vico i Jelena Nikolić čekaju devojčicu

- Hajde da vas ne držim više u neizvesnosti jer ste mi zatrpali inboks - napisala je Nikolićeva i svuda okolo stavila roze emodžije, aludirajući na to da par čeka devojčicu, a zatim otkrila da je ima za bebu već uveliko spremno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading