PRVI SNIMAK SA TAJNOG VENČANJA COBIJEVE BIVŠE I NAŠEG VATERPOLISTE: Mlada nosila PAPUČE i kratku haljinu, a on MAJICU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.08.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Vico i Jelena Nikolić stali su na "ludi kamen" 15. avgusta!

PRVI SNIMAK SA TAJNOG VENČANJA COBIJEVE BIVŠE I NAŠEG VATERPOLISTE: Mlada nosila PAPUČE i kratku haljinu, a on MAJICU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram

Zlatni vaterpolista Nemanja Vico i njegova izabranica, blogerka Jelena Nikolić, poznatija kao Cobeliks, iznenadili su javnost kada su se venčali 15. avgusta u tajnosti, bez velike pompe i luksuza. Ceremonija je protekla u opuštenoj atmosferi, samo u prisustvu kumova i matičara, a mladenci su blistali u jednostavnim, ali elegantnim odevnim kombinacijama.

@_babytuna ovo nikad nisi video FOTO I VIDEO #fyp #married ♬ Eternal Love - Madame Piano

JEDNOSTAVNO VENČANJE

Snimak sa ceremonije otkrio je da su mlada i mladoženja izabrali opuštenu varijantu venčanja, bez velike raskoši i prevelike pažnje. Mlada je nosila kratku boho haljinu i papuče, dok je mladoženja bio obučen u pantalone i krem majicu, što je doprinelo opuštenoj atmosferi celog događaja. Svedoci, odnosno kumovi, takođe su bili ležerno obučeni, doprinoseći opuštenom i prijateljskom tonu venčanja.

PRVE FOTOGRAFIJE SA VENČANJA

Nakon venčanja, mladenci su podelili prve fotografije sa ceremonije sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Na tim slikama, Nemanja Vico i Jelena Nikolić poziraju nasmejani i zaljubljeni, blistajući u belom odevnom izdanju. Jelena se pohvalila i time što je promenila prezime, objavivši fotografiju na kojoj je slikala torbicu i bidermajer, uz komentar: "Vico".

Ovaj neočekivani potez mladenaca izazvao je veliku pažnju javnosti i pokrenuo lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama. Njihova odluka da svoje venčanje organizuju na ovaj način pokazuje da ljubav i zajedništvo imaju primat nad svim drugim stvarima, te da raskoš i velika ceremonija nisu neophodni za srećan početak bračnog života.

REAKCIJE JAVNOSTI

Nakon objavljivanja fotografija sa venčanja, javnost je iskazala oduševljenje ovim neočekivanim potezom mladenaca. Mnogi su istakli kako je ovo venčanje primer jednostavnosti, ljubavi i istinskog zajedništva, te da su Nemanja i Jelena svojom odlukom poslali snažnu poruku o pravim vrednostima u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading