SKRIVENA PORUKA U KARLEUŠINOM SPOTU "BENGA": Svima je promakao BITAN DETALJ - ŠOK istina se krije u OVOM datumu!

Autor:

Zabava

18.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša uspela je ponovo da digne veliku prašinu!

SKRIVENA PORUKA U KARLEUŠINOM SPOTU "BENGA": Svima je promakao BITAN DETALJ - ŠOK istina se krije u OVOM datumu!

Foto: Youtube.com printscreen

Pevačica Jelena Karleuša juče je objavila spot za pesmu ,,Benga" i već sada obara sve rekorde kada su u pitanju striming platforme. Međutim, poznato je da Jelena u spotovima ostavlja skrivene poruke, a mnogima je baš jedan detalj promakao. 

Naime, na samom kraju spot ,,Benga" možemo videti kako Jelenu Karleušu posmatraju preko sigurnosnih kamera, te da je u fokusu hol u kom se pevačica pojavljuje ,,Karlibič". Datum na sigurnosnim kamerama je 13. 08. 2023. godine

U samom tom datumu se krije velika tajna! Naime, prošle godine na taj dan Jelena Karleuša je lansirala album ,,Alfa" i spot za pesmu ,,Karlibič", koji i nakon godinu dana i dalje spada u najskuplji režiran i snimljen spot, o čemu je pevačica i pričala ranije. 

Mnogi su mišljenja da ćemo u narednom spotu imali priliku da vidimo nastavak spota ,,Karlibič", budući da je ,,Benga" period onoga što se dešavalo scenarijom pre njega. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Kada su prošle godine izašli albumi “Alfa i Omega” pesma "Benga" bila je omalovažena do te mere da je na društvenim mrežama proglašena za skip pesmu. Desio se i presedan u istoriji šou-biznisa, da sam autor teksta (u ovom slučaju Gazda Paja) na Iksu napiše da je pesma, citiram “neslušljiva” i da je saglasan sa mišljenjem većine da je pesma promašaj iako je pesmu napisao i za to dobio honorar. Pesma "Benga" po slušanju nije prelazila statističku grešku što su pokazivale sve brojke i pregledi. Jedino što je imalo tendenciju da obori sve rekorde bio je hejt. Javne ličnosti su se utrkivale da daju svoj uglavnom negativan sud i doprinesu masovnom napadu. Godinu dana kasnije, pesma “Benga” beleži skok slušanosti od 800% po statistici na muzičkim platformama i sada vodi kao najslušanija pesma leta. Bilo je potrebno godinu dana da pesma "eksplodira" na TikToku i ja sam je uvrstila na spisak pesama na koncertima. Da, čak sam je i ja privremeno bila izbacila. Sada bengamo zajedno uz novi muzički pravac koji sam rodila u bolnom porođaju bez epidurala dugom godinu dana - napisala je JK.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading