FUTA UHVAĆEN SA MISTERIOZNOM DEVOJKOM PRVI PUT NAKON MARININE SMRTI: Otkriveno ko je ZANOSNA BRINETA, hitno se oglasila!

Autor:

Zabava

20.08.2024

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Futa Radulović se za sada nije oglašavao povodom ove situacije.

FUTA UHVAĆEN SA MISTERIOZNOM DEVOJKOM PRVI PUT NAKON MARININE SMRTI: Otkriveno ko je ZANOSNA BRINETA, hitno se oglasila!

Foto: ST/D. KADIĆ

U životu poznatog kompozitora Aleksandra Radulovića Fute, bivšeg supruga pokojne Marine Tucaković, nesreće su se nizale jedna za drugom, pa je u razmaku od samo nekoliko godina ostao bez cele porodice.

Kompozitor se jedno vreme nije pojavljivao u javnosti, te je tako utehu pronašao u radu i novim projektima, a sada ga je Kurir prvi put uhvatio u društvu misteriozne žene.

Foto: ATA Images

Aleksandar Radulović Futa

 

Futa i misteriozna brineta su očigledno odlučili da iskoriste priliku za predah od svakodnevnih obaveza, te su se tako uputili na crnogorsko primorje, gde ih je naša ekipa uhvatila na trajektu u Bokotorskom zalivu. Međutim, otkriven je i identitet misterioznite brineta. 

U pitanju je Nadica Mutavdžić, kako pišu mediji, Futina saradnica. A inače, Nadica je pre nesto vise od mesec dana, bila je na svim portalima u Srbiji kao tekstopisac na pesmi Ane Nikolic "Terasa s pogledom na zid". Pesma koju je Ana Nikolić posvetila majci, a emotivnim rečima je dirnula srca njene publike. 

Foto: ST/D. KADIĆ, e-stock/M. RAFAILOVIĆ, ATAImages

Aleksandar Radulović Futa i Marina Tucaković

 

Nadica piše tekstove vec duži vremenski period, pa je pre 6 godina sarađivala i sa Elmom Sinanović, a da sve što ima veze s muzikom obožava pokazuje i to da je i sarađivala sa Grupom "Van Gog", na njihovom spotu, za čiji izgled je bila zadužena ona.

- Da li poslovni saradnik sme sa svojim saradnikom da ode kod svojih saradnika u Crnu Goru?! Pozdrav, ne bih dalje komentarisala - rekla je ona za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading