UHAPŠENA POZNATA VODITELJKA ZBOG PRETNJE SINU POLITIČARA: Sud HITNO doneo PRESUDU!

Autor:

Zabava

20.08.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okružni sud doneo je konačnu presudu o hapšenju voditeljke.

UHAPŠENA POZNATA VODITELJKA ZBOG PRETNJE SINU POLITIČARA: Sud HITNO doneo PRESUDU!

Foto: Shutterstock, Pixabay/Fleimax

Okružni sud u Zadru potvrdio je prvostepenu presudu kojom su Karmen Barić i Lana Babić osuđene zbog pretnji smrću Tomislavu Đakiću, sinu HDZ-ovog saborskog zastupnika Josipa Đakića. Prema pravosnažnoj presudi, Barić i Babić su u martu 2020. došle do Đakićevog stana u Zagrebu i više puta mu uputile preteće reči, zbog čega su osuđene na po osam meseci uslovnog zatvora.

"Ubićemo te, izađi napolje, neće ti ni policija pomoći, ti si naš".


Lana Babić se na sudu branila tvrdnjom da je bila revoltirana zbog prethodnog incidenta kada je Tomislav Đakić zvonio na interfon njenih roditelja. Nakon ovog događaja, ona, Karmen i još jedan prijatelj su otišli na vrata Đakićevog stana. Sve je kulminiralo sukobom na benzinskoj pumpi u Zagrebu, koji je bio povod za celu situaciju, piše 24sara.hr.

Foto: Printscreen

Karmen Barić uhapšena

 


Sukob na benzinskoj pumpi između Đakića i njegove devojke s jedne strane, i Karmen i Lanom s druge, doveo je do toga da su sva četvoro bili prijavljeni, ali su oslobođeni zbog nedostatka dokaza o krivici. Nakon ovog incidenta, došlo je do daljeg zaoštravanja odnosa između učesnika sukoba.

Tomislav Đakić je u svojoj odbrani istakao da je napadnut na benzinskoj pumpi, što je potkrepljeno i snimcima nadzornih kamera. Takođe, naveo je da je cela situacija nastala zbog ljubomore njegove devojke prema Lani. Ovo je dodatno zakomplikovalo već napetu situaciju.

Foto: Printscreen

Tomislav Đakić

 

Tri meseca nakon ovih događaja, Tomislav Đakić je uhapšen i kazneno prijavljen zbog vređanja policajaca ispred restorana u Zagrebu. Mediji su izvestili o tome da je Đakić, navodno pijan, vikao na policajce i pretio im, što je dovelo do njegovog privođenja.

Ovakav niz incidenata između učesnika ove sukobne situacije pokazuje koliko je napet odnos bio između njih. Sve ovo je kulminiralo sudskim procesom i osudom Karmen Barić i Lane Babić, ali i naknadnim incidentima u kojima je učestvovao Tomislav Đakić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading