VODITELJKA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Marija Kilibarda raznežila sve ovim dirljivim fotkama!

Autor:

Zabava

20.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kilibarda pokazala kako uživa u trudnoći.

VODITELJKA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Marija Kilibarda raznežila sve ovim dirljivim fotkama!

Foto: Instagram.com

Voditeljka Marija Kilibarda i njen partner Branislav Vučelić nedavno su obradovali javnost najavom da će njihova porodica dobiti novo, najradosnije člana - devojčicu koja će na svet doći u septembru. Otkako je vest o trudnoći postala javna, Marija se nije previše eksponirala, ali je nedavno objavila prvu fotografiju na kojoj se vidi njen trudnički stomak. Voditeljka blista u trudnoći, a njen stomak je već "do zuba".


Ljubav između Marije Kilibarde i Branislava Vučelića traje već četiri godine, a ona ističe da je njihov odnos zasnovan na prijateljstvu.

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška - rekla je Marija, ističući važnost prijateljstva kao temelja njihove veze.


Osim prve fotografije, Marija je ponosno pokazala i snimke na kojima se vidi njen trudnički stomačić, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti. Očekuje se da će ovo popularno medijsko lice svoju trudnoću proživljavati javno, te da će fanovi imati priliku da prate svaki korak ove radosne vesti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading