PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA! Čekaju vas VREDNE NAGRADE, a sve što treba da uradite je OVO!

Autor:

Zabava

20.08.2024

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika pripremio je vredne nagrade za najvernije čitaoce!

PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA! Čekaju vas VREDNE NAGRADE, a sve što treba da uradite je OVO!

Foto: Shutterstock, Republika

Društvene mreže postaju sve važnije u savremenom novinarstvu, a jedan od najznačajnijih dostignuća u tom smislu nedavno je ostvario i portal Republika.rs. Naime, zvaničan Instagram profil medijskog giganta prešao je 100.000 pretplatnika, što je izuzetno impresivan uspeh.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Ovo je jasan pokazatelj da je Republika.rs uspeo da pridobije veliki broj vernih pratilaca na ovoj popularnoj društvenoj mreži, što je rezultat posvećenog rada i kvalitetnog sadržaja koji nude svojoj publici.

U znak zahvalnosti vernoj publici koja je doprinela ovom velikom uspehu, tim portala Republika.rs pripremio je posebne nagrade. 

Pravila su jednostavna:

1. Pratite Republika Instagram profil

2. Lajkujte fotografiju klikom OVDE.
3. Napišite u komentaru koju biste voleli nagradu da osvojite

Možete osvojiti:

* 2x2 karte za film u MTS dvorani
* Masažu u SPA centru Paradiso
* Tretman lica u SPA centru Paradiso

Republika.rs se ističe kao jedan od najbrže rastućih profila na društvenim mrežama, a dostizanje broja od 100.000 pretplatnika na Instagramu jasno potvrđuje ovu činjenicu. Ovakav neprekidan rast ukazuje na to da je sadržaj koji portal nudi privlačan široj publici, te da je uspeo da se pozicionira kao relevantan izvor informacija i zanimljivog sadržaja na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Ovi rezultati samo potvrđuju status portala Republika.rs kao medijskog giganta na društvenim mrežama. Ovo dostignuće predstavlja samo jedan u nizu uspeha Republike.rs, čime se potvrđuje da je ovaj portal neprikosnoveni lider u digitalnom novinarstvu.

Hvala vam na poverenju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading