DESINGERICA SAŠIO NAJVEĆI SRPSKI HIT! Reper šokirao javnost SNIMKOM IZ TOALETA, čeka se Bajagina reakcija!

Autor:

Zabava

17.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi skandal se plete oko kontroverznog Despića!

DESINGERICA SAŠIO NAJVEĆI SRPSKI HIT! Reper šokirao javnost SNIMKOM IZ TOALETA, čeka se Bajagina reakcija!

Foto: ST/Petar Divac, E-stock/Časlav Vukojičić

Jedan od najaktuelnijih muzičkih izvođača ovog leta, Dragomir Despić poznat kao Desingerica, iznenadio je mnoge svojim najnovijim potezom koji se odnosi na njegov privatni život i muzičke preferencije. U trenucima između brojnih nastupa, Desingerica je odlučio da podeli deo svog intimnog života sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Tokom kratkog predaha, dok je nosio crnu masku za lice, pevač je pokazao koliko vodi računa o svojoj koži i rutini nege.

Foto: Instagram printscreen

Desingerica

Ono što je posebno privuklo pažnju bio je trenutak kada je Desingerica, u toku svog skincare tretmana, odlučio da otpeva pesmu koja je iznenadila mnoge. Reč je o čuvenom hitu grupe "Bajaga i Instruktori", koja ove godine slavi 50 godina postojanja i uspešne karijere. Desingerica je počeo da peva pesmu "Plavi safir" sa tipičnim tonovima i stilom, ali kako je pesma odmicala, stvari su postale neobične i zabavne.

Tokom izvođenja pesme, Desingerica je napravio zanimljive izmene u tekstu. Naime, reč "safir" je tokom njegovog izvođenja postala "Safet," dok je refren pesme, koji je originalno rock, počeo da zvuči kao narodna pesma. Ovaj muzički twist pokazuje da Desingerica ne propušta priliku da sve što radi obogati svojim jedinstvenim pečatom.

Foto: instagram.com/dragomirdespic_design

Desingerica

Za one koji prate njegov rad, nije novina da Desingerica voli da dodaje svoj lični dodir u sve što radi. Podsećamo da je tokom jednog od poslednjih nastupa bacao kore na publiku, razbijao jaja i čak rendao kačkavalj, što je izazvalo različite reakcije kod gledalaca. Ovi ekscentrični trenuci su samo deo njegovog kreativnog izraza i inovativnosti u muzici i nastupima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading