NIKOLA ROKVIĆ U VRELOM IZDANJU: Poznati pevač uhvaćen usred akcije, MIŠIĆI ZATEGNUTI KO PRAĆKA (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.08.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladog folkera naša ekipa usnimila je dok trenira.

 

 

Popularni pevač Nikola Rokvić i nakon nedavnog hodočašća u Grčku na kome je prepešačio 1.060 kilometara, nastavio je da održava formu, a u pauzama od nastupa kojima je ovog leta prebukiran ne izlazi iz teretane.

On se čak i na svojim putovanjima pohvali na društvenoj mreži nekom objavom sa treninga iz gradova u kojima nastupa, tako da ne preskače svoje ustaljene termine za vežbanje.

Ovoga puta paparaco Republike ga je uslikao na domaćem terenu, gde se trenutno odmara između nastupa, ali na aktivan način.

Nikola je pokazao kako održava formu i bilduje svoje mišiće, koji su mu sada neophodni, pošto ne planira da se zaustavi samom na jednoj humanitarnoj akciji kakva je bila njegovo hodošaće u Eginu.

On se sličnim snimkom kakav je zabeležila naša ekipa koja se zatekla sa Nikolom u teretani pohvalio i u svojoj Instagram priči, te pokazao kolike težine diže.

Podsetimo, mladi Rokvić bio je počastvovan i kada je nedavno pevao na dočeku srpskij olimpijaca. Jedan od najemotivnijih delova večerina bio je kada je Nikola prišao teniskom asu Novaku Đokoviću i njegovoj supruzi Jeleni, pa im otpevao pesmu "Romanija", a posebno je oduševio pratioce na društvenoj mreži kada se pohvalio da nosi majicu Vaterpolo saveza Srbije sa potpisom vaterpoliste Dušana Mandića.

Očigledno je da je Rokvić ponosan na ovaj poklon i da ga čuva kao dragu uspomenu na nezaboravnu noć.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading