FILIP KRAJINOVIĆ JE VOLEO LEPU VODITELJKU: Posle RAZVODA od starijeg glumca, našla UTEHU u mladom teniseru!

Autor:

Zabava

20.08.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost i dalje priča o vezi našeg sportiste i Nine Radulović!

FILIP KRAJINOVIĆ JE VOLEO LEPU VODITELJKU: Posle RAZVODA od starijeg glumca, našla UTEHU u mladom teniseru!

Foto: Tanjug/AP

Naš teniser Filip Krajinović danas je iznenadio javnost svojom objavom na društvenoj mreži Instagram, gde je najavio klraj svoje karijere. Teniser, koji dolazi iz Sombora, osvrnuo se na svoje skromno poreklo, pa se zahvalio porodici, trenerima, sponzorima i svim navijačima, koji su ga podržavali godinama.

Republika

Foto: Tanjug

Filip Krajinović je završio karijeru

Filip je, osim zbog sportskih uspeha, često punio medijske stupce i zbog svog privatnog života. Javnost i dalje pamti njegovu vezu sa voditeljkom Ninom Radulović, koja je posle razvoda od 31 godine starijeg glumca Branislava Lečića zavolela šest godina mlađeg tenisera.

Filip je jednom prilikom govorio o njihovom odnosu.

- Nina je devojka koja je ušla u moj život baš u periodu kada mi je bilo prilično teško i kada je put do pozicije gde se nalazim danas delovao nedostižno.

Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uvek dopadalo kod nje je to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnom momentu dobro savetovala. Ne razume se u tenis, ali je spremna da uči i vrlo je zainteresovana, tako da i njen pomalo laički način da objasni i rastumači neke situacije u toku meča nije za zanemarivanje sa stanovišta strategije i psihološke igre na kojima se velikim delom zasniva tenis.

Pri tom, iako nisam iz Beograda, ispostavilo se da imamo mnogo zajedničkih prijatelja, pa se veoma lepo družimo, izlazimo, razgovaramo. Od Nine svašta može da se nauči - ispričao je jednom prilikom Filip Krajinović za magazin "Gloria".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Filip je voleo Ninu Radulović

Iako su Nini i Filipu tokom nešto više od godinu dana veze cvetale ruže, majka poznatog tenisera po svemu sudeći nije delila isto mišljenje, te je bila vrlo oštra na pitanje o voditeljki, koja je tada i dalje bila poznata po prezimenu bivšeg supruga.

- Verujte mi da ja ne znam ni ko je ta Nina Lečić. U moru starleta, pevačica, igračica i glumica, čula sam i za nju, ali zaista ne znam ko je ta i čime se bavi. Sa sinom ne razgovaram o njegovom ljubavnom životu. Znate kako, danas je jedna, sutra druga. On je mlad i nije za ženidbu, tako da me baš briga sa kojom se zabavlja. Nas dvoje pričamo o njegovom zdravlju i treninzima, a o njegovoj intimi ne - rekla je tada za domaće medije Filipova majka Vera Krajinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading