TRAJKOVIĆI UZVRAĆAJU UDARAC! Đanijeva Slađa odgovorila na skandalozne OPTUŽBE Sandre Afrike!

Autor:

Zabava

20.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerova supruga tvrdi da njen suprug nije materijalista!

TRAJKOVIĆI UZVRAĆAJU UDARAC! Đanijeva Slađa odgovorila na skandalozne OPTUŽBE Sandre Afrike!

Foto: A. Nalbantjan, Antonio Ahel/ATAImages

Popularni folker Radiša Trajković Đani nedavno se našao u centru skandala, kad je udario na kolege koji su pevali na proslavi olimpijaca. On je istakao da zbog njih nije stigao da otpeva nijednu pesmu na slavlju i zbog toga je pobesneo. I dok su neki stali na njegovu stranu, pevačica Sandra Afrika je nedavno istakla da on često otima mirkofon kolegama i da kod njega ne važe dogovori o podeli bakšiša.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić

Slađa se hitno oglasila

Nakon Afrike, oglasila se Slađa Trajković, Đanijeva supruga, koja joj je odmah odgovorila.

- Ja znam tu celu priču, svako priča svojim jezikom. Sa Đanijem sam 28 godina, ne znam da li je neko nekad u Srbiji ili inostranstvu rekao za Đanija da je materijalista, to mi je van svake pameti. Malo je ružno, nema veze, ipak su oni kolege. Ako je neko kavaljer, onda je to Đani, nikada nije bio materijalista - započela je Đanijeva supruga, pa dodala:

- Neka, neka ona pljuje po Đaniju. Đani za nju uvek kaže da je ona divan čovek i divan pevač. Mi o njoj mislimo sve najlepše, pa i sad - rekla je Slađa za "Pink.rs".

Podsećanja radi, Afrika je pre toga otkrila šta joj se dogodilo u Americi.

Republika

Foto: Republika

Afrika je ponovo udarila na Đanija

- Problem je bio njegov odnos prema meni, generalno. Neprijatan, gledao me je kao rivala, a otišli smo da zajedno radimo turneju, ja njega uopšte nisam tako gledala. Mislila sam da je nama lepo, da se zezamo, a koliko si ti uzeo para, koliko ja, ne da me ne zanima... Ne volim materijaliste i ljude koji sve gledaju kroz novac. Neću da sedim sa tobom samo iz koristi ako mi ne prijaš.

- Tada sam prvi put bila u Americi. Kuma mi je u Majamiju, htela sam i da odemo do nje, da se zezamo. Mislila sam da ćemo se družiti, a on je sve gledao kroz novac. Rekla sam mu: "Čoveče, nisam ja došla da se bijem sa tobom i otimam za mikrofon i svađam oko toga ko će koliko da peva!" Ako smo se dogovorili da svako peva po sat vremena, tako će biti. Ne može da dođe za 20 minuta kada vidi da ja uzimam novac i da su mi pune ruke para. Ne može to da radi samo da ja ne bih jel'te uzela sve moguće pare u kafani, pa da ne ostane za njega. Jako je ružno - rekla je pevačica za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading