PRIJIN DEVER IZAZVAO HAOS U PARTIZANU! Polubrat Filipa Živojinovića je danas TEMA BROJ JEDAN, a ljubi OVU LEPOTICU! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

20.08.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko njega su se "otimale" Srbija i Hrvatska, ali i atraktivne dame!

PRIJIN DEVER IZAZVAO HAOS U PARTIZANU! Polubrat Filipa Živojinovića je danas TEMA BROJ JEDAN, a ljubi OVU LEPOTICU! (GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Dusan Milenkovic/ATAImages

Sinoć je u mts dvorani KK Partizan predstavio svom novi tim na događaju "Crno-bela simfonija". Navijači Partizana uživali su u kulturno-umetičkom programu, a potom su videli koga je Željko Obradović odabrao za sezonu 2024/25. U ekipi je čak 14 novih lica, a najjači aplauz dobio je mladi Mario Nakić, sin legendarnog igrača crno-belih Ivana Nakića.

Republika

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Mario Nakić je novi igrač KK Partizan

Mario (23) je podigao šal i izašao na binu i dobio gromoglasan aplauz. On je ponikao u mlađim kategorijama Zemuna, a potom prešao u Partizan, da bi otišao 2015. godine u Real Madrid.

Republika

Foto: Sport Light

Ivo Nakić, proslavljeni košarkaš

OKO NJEGA SE "OTIMALE" SRBIJA I HRVATSKA

Mario Nakić je rođen 2001. godine. Sin je Zorice Nakić i Ivan Nakića, koji je sa Partizanom 1992. godine osvojio Evroligu. Prošao je mlađe kategorije Reala, a zatim je u seniorskoj konkurenciji igrao i za Ostende, Andoru i Igokeu. Kao dete iz mešovitog braka, mlađi Nakić ima dve reprezentacije za koje navija na velikim takmičenjima, a to su Srbija i Hrvatska. To su i reprezentacije zemalja za koje je mogao da nastupa. On je imao mogućnost nastupa za Srbiju, zemlju u kojoj je rođen i u kojoj je odrastao, odnosno za Hrvatsku, rodnu zemlju svog oca. Ni jedno, ni drugo se do sada nije dogodilo.

TALENAT ZA SPORT NIJE NASLEDIO SAMO OD OCA IVA

Mariova majka je Zorica Nakić, naša proslavljena rukometašica. Ona je bila u braku sa Slobodanom Bobom Živojinovićem, sa kojim je dobila sina Filipa. Nakon rastanka od Bobe, udala se za Iva, sa kojim je dobila Marija i ćerku Ivu.

Republika

Foto: Instagram.com

Mario Nakić, Filip Živojinović i Ivan Nakić

Mario i Iva su u odličnim odnosima sa Filipom, često se druže, a Nakiće možemo videti i na koncertima Živojinovićeve supruge Aleksandre Prijović.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Mariova i Filipova majka Zorica Nakić sa Aleksandrom Prijović

MARIO VAŽI ZA VELIKOG ZAVODNIKA

Mladi sportista dugi niz godina privlači pažnju lepšeg pola, a devojke lude za njim. Mario je ove godine za Dan zaljubljenih prvi put podelio slike sa devojkom, teniserkom Lenom Karlovčan. Radi se o 20-godišnjoj igračici, trenutno nerangiranoj na WTA listi, a u svojoj karijeri je više igrala u konkurenciji dubla nego u singlu.

Mariov prelazak u Partizan fanovi gledaju kao veliki povratak, a ostaje da ispratimo kako će se pokazati u našem klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
azzuro

20.08.2024 13:47

Važno je napisati Prijin dever a to što ona i najmanje ima veze sa tim to nikom ništa......dokle će te više da je dižete u nebo,obična pevaljka udata za sina poznatog tenisera.