PREMINULA DIREKTORKA POZNATE TELEVIZIJE: Sa suprugom osnovala medij, iza sebe ostavila veliku porodicu!

Autor:

Zabava

20.08.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je i aktivna članica Kola srpskih sestara!

PREMINULA DIREKTORKA POZNATE TELEVIZIJE: Sa suprugom osnovala medij, iza sebe ostavila veliku porodicu!

Foto: Pixabay

Sveća

Dušanka Dakić, dugogodišnja direktorka televizije K3 iz Prnjavora, preminula je jutros posle kraće borbe sa teškom bolešću. Rođena je 25.12.1958. godine u Liplju.

Završila je školu u Prnjavoru, zasnovala Porodicu i radila u bankarskom sektoru, a 1995. sa suprugom Milenkom osnovala je Televiziju Kanal 3, koja je postala TV K3. Bila je aktivan član u svojoj zajednici, uvek spremna za rad i pomoć.

Vera joj je bila jako važna u životu, a od osnivanja Kola srpskih sestara Prnjavor bila je njihova aktivna članica. Iza Dušanke je ostala velika porodica, koja svim prijateljima zahvaljuje na rečima podrške.

Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni, saopštili su sa TV K3.

GRAD PRNJAVOR

Prnjavor je gradsko naselje i sjedište grada Prnjavor u Republici Srpskoj, BiH. Nalazi se između Dervente i Banje Luke. Po popisu stanovništva 2013. u Bosni i Hercegovini, a prema konačnim podacima za Republiku Srpsku koje je izdao Republički zavod za statistiku, u naselju Prnjavor je živjelo 7.651 lice Grad Prnjavor nalazi se u slivu rijeke Ukrine. Grad se nalazi na nadmorskoj visini od 185 metara. Površina teritorije grada je oko 631 km², a sam grad Prnjavor se prostire na površini od oko 5,5 km². U blizini grada Prnjavora se nalazi banja Kulaši, poznata po svom ljekovitom, prirodnom vrelu mineralne vode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading