"NEĆE MENE NIKO DA ZEZA"! Nakon skandala na dočeku naših zlatnih sportista, Đani doneo odluku - POVUKAO RADIKALNE MERE

Autor:

Zabava

15.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đani je istakao da je njegova odluka nepromenjena i da očekuje da se ubuduće tačno poštuju dogovoreni termini nastupa kako bi se izbegle neprijatne situacije poput ove.

"NEĆE MENE NIKO DA ZEZA"! Nakon skandala na dočeku naših zlatnih sportista, Đani doneo odluku - POVUKAO RADIKALNE MERE

Foto: Republika TV

Đani

Poznati folk pevač Radiša Trajković Đani nakon dočeka naših olimpijaca u jednom prestoničkom klubu je izrazio svoje nezadovoljstvo zbog propuštenog nastupa na proslavi u čast. Đani je istakao da je došao na proslavu kako bi odao počast sportistima i svojoj porodici, ali da nije dobio priliku da nastupi uprkos dogovoru da svako od kolega otpeva par pesama.

Đani otkriva detalje

Đani je istakao da je došao na proslavu u 22h, zajedno sa Novakom Đokovićem, ali da nije uspeo da dođe na red za nastup. Izrazio je svoje nezadovoljstvo time što nije dobio priliku da peva i istakao putem svog profila na druptvenoj mreži Instagram da je otišao kući oko pet ujutru, nakon čega je bio jako razočaran.

Foto: Republika

Đani

Reakcija stručnog štaba

Nakon ovog incidenta, Đani je zasedao sa svojim stručnim štabom i obavestio svoje menadžere da ubuduće mora tačno da zna vreme svog nastupa i da očekuje da se to poštuje, inače neće popunjavati prazna mesta u programu.

Podrška izvora bliskog pevaču

Izvor blizak pevaču istakao je da je Đani odlučio da postavi jasne uslove za svoje nastupe kako bi izbegao slične situacije u budućnosti. Takođe, istakao je da je Đani prvi došao na proslavu i da je strpljivo čekao svoj red, pokazujući fer i korektan odnos prema svojim kolegama.

- Ako je neko fer onda je to Đani. On svakome želi da izađe u susret, naročito kada cela Srbija slavi i kada naši sportisti, umetnici, ma bilo ko želi da ga čuje. On je bez ikakvog ličnog interesa bio na ovoj zabavi. I zaista je tako kako je rekao, prvi je došao. Nije hteo da se gura i strpljivo je čekao svoj red. Zato da se ne bi ovako nešto ponavljalo, Đani je odlučio da ubuduće mu se tačno kaže satnica kad nastupa i toga će da se pridržava - priča naš izvor blizak pevaču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading