BUKTI ŽESTOK ESTRADNI RAT, ĐANI U CENTRU SKANDALA! Menadžer Ine Gardijan BRUTALNO OŠURIO po Dari Bubamari nakon što je stala u odbranu kolege!

Autor:

Zabava

16.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara je dala svoje mišljenje o nedavnom incidentu koji se plete oko imena njenog kolege, Radiše Trajkovića. Pevačica je istakla da nije kolegijalno to što nije otpevao nijednu pesmu na svečanom dočeku naših olimpijaca, ali je pretpostavila da su možda sportisti imali uticaja na to ko će pevati na proslavi.

BUKTI ŽESTOK ESTRADNI RAT, ĐANI U CENTRU SKANDALA! Menadžer Ine Gardijan BRUTALNO OŠURIO po Dari Bubamari nakon što je stala u odbranu kolege!

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika/Instagram.com

Menadžer pevačice Ine Gardijan oglasio se povodom nedavnog svečanog dočeka u čast olimpijaca na kojoj folker Radiša Trajković Đani nije dobio priliku da zapeva. Đani je nakon ovog događaja izrazio svoje nezadovoljstvo, pa čak i "udario" na koleginice koje su te večeri pevale. Međutim, ova situacija izazvala je brojne spekulacije i nagađanja o kojim tačno koleginicama je Đani imao zamerke.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dara Bubamara

Đani nije stigao ni do mikrofona

Na ovoj žurki bilo je pozvano osam pevača, među kojima su se našle Milica Pavlović, Tanja Savić, Milica Todorović, Danica Crnogorčević i Ina Gardijan. Ipak, Đani tvrdi da nije dobio priliku da zapeva zbog koleginica koje su, kako je istakao, "držale solističke koncerte". Ova neobična situacija izazvala je burne reakcije na estradi, a svoje mišljenje dala je i Dara Bubamara, koja je takođe iznela svoje stavove o celom događaju.

- To nije kolegijalno, ali ko zna koja je to politika bila, verovatno su sportisti određivali ko će da peva. To je to, vole pevačice da misle da će osvojiti nekoga, Svako se bori za sebe, ne zameram nikom, žao mi je Đanija, ja ga jako poštujem i volim, i njega i Slađu. Svako radi sebi, Bog sve gleda, tako da će im se sve vratiti - rekla je Dara u emisiji "Ekskluzivno".

Foto: Instagram.com

Ina Gardijan

Reakcija Ininog menadžera

Nakon Darijine izjave, oglasio se i menadžer pevačice Ine Gardijan, koji je komentarisao situaciju.

- Dara Bubamara očigledno ima puno posla kad stiže to da komentariše... Ne znam, ne bismo komentarisali takve stvari, stvarno - rekao je on za Informer.

Ovaj neobičan događaj na estradi izazvao je brojne reakcije i spekulacije, ali ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati. Dok neki podržavaju Đanija, drugi smatraju da je ovo deo estradnih politika i rivalstava. U svakom slučaju, ova tema sigurno će još dugo intrigirati javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading