VOJAŽ RAZBESNEO FANOVE: Ovaj potez na društvenoj mreži bi mogao da ga košta popularnosti (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper zbog nepromišljene izjave završio na stubu srama.

VOJAŽ RAZBESNEO FANOVE: Ovaj potez na društvenoj mreži bi mogao da ga košta popularnosti (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž koji se u poslednje vreme našao u žiži zbog medijskog prepucavanja sa velikim zvezdama poput Jelene KarleušeSeke Aleksić, sada se zbog nepromišljenih izjava našao i na meti korisnika društvenih mreža koji mu se podsmevaju.

Naime, tokom odgovaranja na pitanja fanova Vojaž je, kako su pojedini primetili, obesmislio stomatologiju. On je od jednog obožavaoca dobio pitanje:

- Jesi li nosio nekad fiksnu, zubi su ti prelepi?

- Nikad, sve to dođe na svoje - odgovorio je reper aludirajući na to da je imao nekih nepravilnosti koje su, kako on tvrdi, same nalegle.

Ovakav odgovor postao je viralan na društvenoj mreži, uz različite opaske i komentare, poput: "Dobar dan, stanimo za trenutak i prisetimo se dana kada je brat Vojaž iz bloka obesmislio stomatologiju."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vlad4__

Mnogi su mu takođe zamerili što se upušta u raspravu sa popularnim pevačicama koje su godinama na estradi i koje su ostavile jak pečat na muzičkoj sceni, te se usuđuje da se ponaša kao ravan njima.

Većina je nedavno pozdravila potez Jelene Karleuše koja mu je prvo javno odbrusila što se upustio u raspravu sa Sekom Aleksić, a zatim je obrisala patos sa njim kada je pokušao i sa njom da uđe u duel putem socijalne platforme.

'Ajde da obrišem patos još jednom sa malim Indijancem Vojažem koji mi nešto odgovara. Prvo, nema potrebe da objavljuješ svoje Spotifaj statistike, jer svi znaju da su kupljene i lažne, kao i svi tvoji Jutjub pregledi. Tvoji "milionski" slušaoci iz Pakistana su sprdnja kao i ti i tvoja "karijera" od tri meseca, jer bi u protivnom imao više od 50 ljudi na nastupu. Ne možeš ti, crviću sa kokošijim grudima, da se porediš sa mnom, valjda nisi toliki retard?! Ili ipak jesi?! Moja karijera nije Spotifaj, jer mi je prethodni album izašao kada Spotifaj nije ni postojao. Kada budeš trajao tri, a kamoli 30 godina kao ja, možeš da mi se obraćaš i mašeš krilcima, a to će biti u tvojim snovima. Briši sad kod nanogice! Lepo ste se našli, lažov i lopov - idealan spoj u sr*nje pesmici - napisala je Jelena na svom Instagramu kada je Vojaž objavio statistiku sa platforme "Spotify" koja pokazuje veći broj slušalaca u odnosu na nju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading