ANITA BIVŠEM DEČKU PRAVILA HAOS! Ovakva je stvarno Stanojlovićka kad joj padne klapna! Tada mu je pravila pakao od života!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je baš tesna situacija, ona je stalno sumnjala da je on vara, pa ga je kontrolisala i pratila je svaki njegov korak.

ANITA BIVŠEM DEČKU PRAVILA HAOS! Ovakva je stvarno Stanojlovićka kad joj padne klapna! Tada mu je pravila pakao od života!

Foto: Instagram.com

Anita

Bivša učesnica rijalitija Elita Anita Stanojlović imala je davno jednu problematičnu vezu, u kojoj je, prema svedočenjima ljudi iz njene okoline, bila vrlo oštra. Naime, rijaliti pobednica je dečku sa kojim je bila navodno pravila pakao od života, a potom je usledio i raskid.

- Anita nije imala puno dugih veza. Skoro sve su joj bile dobre i uspešne, ali ta jedna veza je bila vrlo toksična. Anita i taj njen momak nisu prestajali da se svađaju. Bila je baš tesna situacija, ona je stalno sumnjala da je on vara, pa ga je kontrolisala i pratila je svaki njegov korak. Na kraju su raskinuli, malo je patila, ali je nastavila dalje. Bilo je situacija kad su navodno jedno na drugo fizički nasrtali, ali ona o tome ne voli da priča. To je sad sve iza nje - rekao je upućen izvor. 

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović

 

Inače, Anita je u "Zadrugu 6" ušla kao samohrana majka, a kako je pričala, nije imala najsjajniji odnos sa ocem svog sina Alekseja.

Njen bivši muž, Bojan Arnuš, je svojevremeno u jednom intervju za "Kurir" otkrio kako su se upoznali, a onda šokirao priznanjem da ga je ona psihički i fizički maltretirala.

Foto: Amig show

Anita Stanojlović

 

- Hoću pre svega da kažem da je slagala da sam joj bio muž, ali i za brojne druge stvari - kaže na početku Bojan, koji ne želi da mu se fotografija pojavljuje u javnosti i nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i njen sadašnji dečko Anđelo Ranković

 

Upoznali smo se u kafiću, sažalio sam se na nju mesec dana posle upoznavanja. Majka ju je navodno izbacila iz kuće, a ja sam je primio kod sebe. Ona je na početku naše veze zatrudnela. Nakon dva do tri meseca smo raskinuli. Vratila se kući i od tada kreće borba za starateljstvo. U početku je branila da viđam dete, a kako joj se približavao njen ulazak u rijalitiju, tako je i popustila i dozvoljavala mi da se i ja brinem o njemu. Ja se pitam kakva je to majka, ostavi dete i ode u "Zadrugu". Dogovor je bio da ostavi novac majci pre ulaska, ali to nije uradila, tako da je sav teret pao na mene i na moju porodicu - ispričao je Bojan svojevremeno.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

19.08.2024 05:36

FUJ ZA ANITU...GLEDATELJKA JE SVE U PRAVU JER JE KUM ĐEDOVIĆ SVEMU KUMOVAO, A IZDAO MATORU...KAO I RADMILA...PRODANA DUŠA...DA NIJE BILO MATORE N...I...K...A...D...NI ŽANA NI ANITA NE BI VIDELE REALLITY...KOME SU ONE INTERESANTNE...NISAM LJUBITELJ DUŠICE, IMA HILJADU MANA, ALI ANA JE ČIST PROMAŠAJ...NIJE MENTALNO SPOSOBNA DA SE IZBORI SA GOSTIMA...PRISTRASNA JE, TO JE NEOPROSTIVO...ZLO I PROMAŠAJ

Ana

19.08.2024 12:28

Istina al zamalo . Ako niste ispratili Anita je ispričala kako je upoznala Bojana . Išla na slavu s drugaricom tu je upoznala Bojana Posle par dana imao saobraćajnu ošla mu u posetu u bolnicu ....