"ČASTI TE MAMA ĆEVAPIMA": Lepa vaspitačica pre tragedije poslala OVU PORUKU SINU, pa otišla u smrt

Autor:

Svet

18.08.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odiseja Đukić radila je kao vaspitačica u brčanskom obdaništu "Naša radost" koje se na društvenim mrežama oprostilo od koleginice

"ČASTI TE MAMA ĆEVAPIMA": Lepa vaspitačica pre tragedije poslala OVU PORUKU SINU, pa otišla u smrt

Foto: Facebook

Vaspitačica Odiseja Đukić (47) poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu u mestu Stanovi kod Kladnja.

Tragedija se dogodila oko 14.30 sati kad se Odiseja Đukić koja je vozila "citroen" sudarila sa "audijem" kojim je upravljala N.R. (44) iz Vogošće. Tom prilikom je povređeno šest osoba.

Iza Odiseje su ostali maloletna ćerka i tek punoletni sin. Odiseja je bila profesor predškolskog vaspitanja i radila je u vrtiću i školi u Brčkom. Lokalni mediji navode da je volela decu i život.

Kobnog dana išla je prema Sarajevu kako bi poslednje dane odmora iskoristila da se vidi sa sinom i prijateljicom.

- Ja sam je čekao u Sarajevu. Trebalo je da popijemo kafu i odemo na ćevape. Poslednje što je pozvala kad je bila u Kladnju: "Sine, lep si, vidimo se na kafi, časti mama ćevapima na Baščaršiji. Volim te" - kroz suze priča mladić (19) za portal Crna-Hronika.

Odiseja Đukić radila je kao vaspitačica u brčanskom obdaništu "Naša radost" koje se na društvenim mrežama oprostilo od koleginice.

- Sa neizmernom tugom i bolom obaveštavamo vas da smo ostali bez naše drage koleginice Odiseje. Ostaće u našim sećanjima vedrina njenog duha, predanost prema poslu i neiscrpne teme za razgovor. Draga Odiseja, ostaćeš večno u našim sećanjima, tvoj kolektiv - navodi se u poruci.

Porodica i poznanici objavljuju emotivne poruke i na društvenim mrežama. Odiseja je imala dosta pratilaca na TikToku gde je redovno objavljivala snimke iz svakodnevnog života.

- Ne zna tetka kako će da preživi - glasi jedna poruka.

- Koja tuga, draga naša učiteljica Odiseja, Alah ti dženet podario - navodi jedna korisnica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading