KARLEUŠA OBELODANILA NAJOPASNIJI SPOT IKADA SNIMLJEN KOD NAS! Zbog stravičnih scena RIZIKOVALA život, niste spremni za OVO!

Autor:

Zabava

17.08.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša obradovala fanove za svoj 46. rođendan.

KARLEUŠA OBELODANILA NAJOPASNIJI SPOT IKADA SNIMLJEN KOD NAS! Zbog stravičnih scena RIZIKOVALA život, niste spremni za OVO!

Foto: youtube.com/printscreen

Muzička zvezda Jelena Karleuša, i pored nedavnih kontroverzi i ekstremističkih pretnji, ne prestaje da radi na svojoj umetnosti. Nakon uspešnog nastupa u Budvi, JK se vratila u Beograd gde je započela snimanje novog spota za pesmu "Benga". Ono što je izazvalo posebnu pažnju jeste činjenica da je Jelena, po običaju, odlučila da preuzme rizik i snimi sve opasne trkačke scene sama, ignorišući sugestije svog tima da unajme dublerku.

Ovaj spektakularni spot je prepun brzih trkačkih automobila i jedan je od najposnijih spotova ikada snimljenih na našoj estradi. Nije tajna da je Jelena Karleuša poznata po svojim visokobudžetnim projektima, ali za pesmu "Benga" je platila čak pola miliona evra, što je izazvalo pažnju javnosti. Odlučila je da angažuje stranu filmsku produkciju za snimanje spota, dok je domaća firma preuzela ulogu organizatora.

 

Jelena Karleuša danas puni 46 godina i svoje fanove je upravo danas obradovala čuvenim spotom za pesmu "Benga", koji je izazvao totalnu pometnju na platformi Jutjub. Iako je objavila spot pre samo nekoliko minuta, komentari i pohvale na njen račun neprestano se nižu, a čini se da je Karleuša prevazišla sve što je do sada uradila i snimila.

- Jelena nije, kao i inače, nije štedela na ovom projektu, pa je za trenutno na TikToku najpopularniju pesmu "Benga" platila čak pola miliona evra, duplo više od onog za numeru "Karli bič". Unajmila je stranu, filmsku produkciju, a naša poznata firma je samo organizator - rekao je nedavno izvor Informera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading