KARLEUŠA NAPRAVILA TOTALNI HAOS NA MILIČINOM ROĐENDANU: Pojavio se privatni snimak, nije mogla da se OBUZDA u kukovima! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.08.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša pokazala je koliko je lomljiva u struku!

KARLEUŠA NAPRAVILA TOTALNI HAOS NA MILIČINOM ROĐENDANU: Pojavio se privatni snimak, nije mogla da se OBUZDA u kukovima! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša i Milica Pavlović

Pop diva Jelena Karleuša je sinoć zapalila scenu na gala proslavi 33. rođendana pevačice Milice Pavlović. Njen izbor kombinacije za ovu priliku je definitivno oduzeo dah - dugačka, plava haljina uparena sa torbicom iste nijanse brenda koji nosi pečat luksuza.

Kada se ove dve dive spoje, šou je zagarantovan. Luksuzni hotel u Beogradu bio je poprište ovog glamuroznog slavlja, gde je Pavlovićeva okupila najbliže prijatelje i saradnike. Jelena Karleuša je čak podelila snimak sa proslave sa svojim pratiocima, otkrivajući kako se zabavljala do kasnih sati. U jednom trenutku čak je zgrabila mikrofon i "razvalila" mega hit slavljenice Milice Pavlović "Provereno", a potom je usledio i vrući ples uz "Mashallah".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)


Karleuša je otkrila da je Miličin rođendan postao tradicija gde se ona opušta i uživa do ranih jutarnjih sati, dok za svoj rođendan to nije slučaj.

- Ali dobro, pokloniću ja vama nešto za moj rođendan, a ja kao da sam već proslavila - napisala je Karleuša, otkrivajući da već planira nešto spektakularno za svoj rođendan.


Video snimak koji je podelila sa proslave otkriva delić lude atmosfere koja je vladala, dok je Karleuša svojim energičnim nastupom dodatno podigla temperaturu.

Ovaj spektakl definitivno nije prošao neprimećeno, a fanovi su bili oduševljeni što su imali priliku da vide ovako zanosan trenutak iz života ove dve popularne pevačice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading